STSL 18/19 H:7 | Rizespor 3-0 Fenerbahçe | MS | 30 Eylül

Ulan MK @Mahir Koç Adimi Karsliya cikardin
Karsli degilim.Batmanliyim memleketim hakkinda supheler olabilir fakat Fenerbahceliligimiz sorgulanamaz.

Rize’de statta olacağım demişsin. Rize Kars’a yakın. Dolayısıyla sen Karslısın. Şüpheler sona erdi. İyi forumlar.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rize evrenin hic bir yerinde feneri yenemez. Fener rahat alir.

Sakin beyler. Oynanmamış maç hakkında hüküm kesiyorsunuz. Fenerbahçe bu unutmayalım. Her an yüzümüzü güldürmeye hazır potansiyeli olan güzide klübümüz,rakibimiz.

fener güle oynaya,hoplaya zıplaya kazanır boşa vaktinizi harcamayın bu maça.

Sıradan bir Anadolu takımı profili çizen Fenerbahçe’nin galibiyetine neden üzülelim! Her hafta puan kaybetmesini beklemiyorsunuz herhalde. Arada sırada sürprize imza atıp deplasmanda galip gelerek dikkatleri üzerine çekecektir.

Sıradan bir Anadolu takımı profili çizen Fenerbahçe’nin galibiyetine neden üzülelim! Her hafta puan kaybetmesini beklemiyorsunuz herhalde. Arada sırada sürprize imza atıp deplasmanda galip gelerek dikkatleri üzerine çekecektir.

Arada sırada sürprize imza atıp deplasmanda fark yemesek biz de keşke.

Rize’de neden Fenerliler daha baskın?
Çoğunluğu Fenerli diyorlar
Benim tanıdığım hiç rizeli fenerli yok, hepsi Galatasaraylı

Ama her yerde bu söyleniyor
“Rize ağırlıkla fenerlidir “
Neden?

DoWRCXGXsAACyqt.jpg

DoWRCCVW0AEfT9u.jpg

tarihte rizenin fenerden puan aldığı bile görülmemiştir ama bu yıl sanki ilkleri yılı.

Rize’de neden Fenerliler daha baskın?
Çoğunluğu Fenerli diyorlar
Benim tanıdığım hiç rizeli fenerli yok, hepsi Galatasaraylı

Ama her yerde bu söyleniyor
“Rize ağırlıkla fenerlidir “
Neden?
mesela bizim yönetici geçinen benim utanç duyduğum asla samimi olmayan şovmen ve yalancı albayrak da rizeli

6 iç saha takımı da kazandı, fb alıcak malesef bu maçı.

Fenerbahçe XI: Harun, Şener, Reyes, Neustadter, Hasan Ali, Mehmet Topal, Jailson, Benzia, Aatif, Ayew, Slimani.

DoWYnCaXoAAUaTx.jpg

rize bildim bileli fenere yeniliyor. sansa bala ve hakem destegi ile yenerler. var sistemi zaten yalan dolan

Geri
Üst Alt