- 28 Ağustos 2018
- 2.049
- 1.962
- 698
bunlar mücadele etmezler antalya deplasmanında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
28 bin değil. Deplasman tribünu 2800 kişilik falan dedim, yani resmi olarak sırf rakip taraftarlara ayrılan bölüm.
Oradan Türklerle bir yere toplanma oluyor herhalde değil mi28 bin değil. Deplasman tribünu 2800 kişilik falan dedim, yani resmi olarak sırf rakip taraftarlara ayrılan bölüm.
Schalke stadı 54 bin seyirci alıyor uluslararası maçlarda (normalde 62 bin).
Benim bilet mesela normal Schalke bölümünde zaten.
sent via GSC
maç seçiyolar o belli bişey.artık kazanalımOyuncuların maç seçip seçmediğini piyasaya çıkaran maç olacak
Bilmem olur herhalde.Oradan Türklerle bir yere toplanma oluyor herhalde değil mi
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Kafa acma. Gerif muazzam oynadi bugunLinnes denen pas veremeyen orta acamayan balta oynamaz umarım. Mariano oynasinda orta nasıl acilir herkes görsün. Onyekuru çöpü gitsin kumda oynasin.
Feghouli sagda Garry solda Belhanda ortada.
İlerdede Sinan oynamalı.
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sende kumda oynaLinnes denen pas veremeyen orta acamayan balta oynamaz umarım. Mariano oynasinda orta nasıl acilir herkes görsün. Onyekuru çöpü gitsin kumda oynasin.
İlerdede Sinan oynamalı.
Linnes denen pas veremeyen orta acamayan balta oynamaz umarım. Mariano oynasinda orta nasıl acilir herkes görsün. Onyekuru çöpü gitsin kumda oynasin.
İlerdede Sinan oynamalı.
Senin isim bağımlılığına sıçayım (vazgeçtim böyle yazacağım hak ediyorsun çünkü), bugün iyi oynayan adama bile sallıyorsun.Linnes denen pas veremeyen orta acamayan balta oynamaz umarım. Mariano oynasinda orta nasıl acilir herkes görsün. Onyekuru çöpü gitsin kumda oynasin.
İlerdede Sinan oynamalı.