STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Belhanda'nın bizi taşıyacağı 21312312. maç ho. Ne mutlu bize modern 10 numaramız var. Takımda forvet yok, skor eksikliği çekiyoruz kim sahneye çıkar acaba diye düşünüyoruz stoperlerimizin gol atma ihtimali, 10 numaramızdan fazla sonra niye yeniliyoruz deplasmanda...
Muslera nın bizim yarı sahamızdan topa abanarak gol atma ihtimali bu kazmanın kale önünden gol atma ihtimalinden daha yüksek bence.

sent via GSC

Bir sezonda çıktığı 40 resmi maçta 32 gol atıp Alex'in rekorunu kıran Gomis gibi bir adamı gönderip

Sinan'la Eren'le gol atmaya çalışmak

hahahahaha

Ben de ziyadesiyle gülüyorum.

Belhanda oynamasın gerisi mühim değil.

hatta epey komik bir durum kaba etimle de gülmek üzereyim.

Komikmis...
Dün macdan bu yana hic birseyi komik bulamiyorum halada öyle, gülmeye devam edin siz

Gomis kalsa sanki o pozisyonlara gireceğimiz veya atacağının garantisi vardı

Hem Eren ve Sinan kalmalı,Gomis gitmeli diye bir planlama olmuş gibi konuşmanın manası ne ?

Hoca Gomis varken bile forvet istiyordu

İyi falan oynamadı. Geride kalayım 2-3 topa müdale edeyim iyi oynamış olayım oh ne ala.
Bek dediğin yardırıp gidecek. Orta açacak pas yapacak teknik olacak.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Yigit sinirim halen tepemde Patlamiyim sana. Eger Mariano oynasaydi TS+ Akhisardan binbir beter ederdi bizi. O ileriye cikacak, Onye Arkaya yardim etmeyecek, Maicon zaten facia. Brahimi showu izlerdin. Linnesin oynadigi Top en dogrusu ve iyisiydi. Fernando mu Linnes mi desen 60-40 Fernando derim. O derece iyidi linnes. 1 orta haric Brahimi yi yedi Adam . Loko ve Schalke ya karsi daha ********************* ileride gorursun

Muslera nın bizim yarı sahamızdan topa abanarak gol atma ihtimali bu kazmanın kale önünden gol atma ihtimalinden daha yüksek bence.

sent via GSC

Aslında fena fikir değil takımın ofans topçularının topa vuruşlarına bakarsak denemek lazım bunu.

Geri
Üst Alt