STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Şu teknik direktör maç verir hikayeleri kadar da saçma bir şey yok . Tamam alır çünkü gaza getirir vs. ama maçı nasıl veriyor? 5 tane yedekle mi çıkacak , golcüye gol atma mi diyecek, devre arası konuşma yapmayacak mi ? Ya yıllardır şu saçma laftan bikmadı bütün takım taraftarı. Bu maçı yenemezsek zaten şampiyon olacağız falan demesinler bir zahmet . Antalya' dan hatta Erzurum deplasmanından korkuyoruz ya ayıp be ! Şu takıma takviye yapmayan beceriksizleri , Arapları düşündükçe ayıp demek az kaçıyor da neyse

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Şu teknik direktör maç verir hikayeleri kadar da saçma bir şey yok . Tamam alır çünkü gaza getirir vs. ama maçı nasıl veriyor? 5 tane yedekle mi çıkacak , golcüye gol atma mi diyecek, devre arası konuşma yapmayacak mi ? Ya yıllardır şu saçma laftan bikmadı bütün takım taraftarı. Bu maçı yenemezsek zaten şampiyon olacağız falan demesinler bir zahmet . Antalya' dan hatta Erzurum deplasmanından korkuyoruz ya ayıp be ! Şu takıma takviye yapmayan beceriksizleri , Arapları düşündükçe ayıp demek az kaçıyor da neyse

SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

acik top oynatir defansi salar
b uygunun fbye karsi yaptigi gibi sike sezonunda ahborb.

1-1 biter heralde. lig 4.sü ile deplasmanda oynuyoruz zor maç olcak. başakşehirin bugün puan kaybetmesi iyi oldu.

Enteresan olaylar yenilirsek bir anda 5.liğe kadar düsebiliriz
Deplasman fobisiymis filan bu ayakları gecicekler orda stad neredeyse eşit olur. Antalya'da Galatasaraylı fazladır gidip kazanıcaklar

Enteresan olaylar yenilirsek bir anda 5.liğe kadar düsebiliriz
Deplasman fobisiymis filan bu ayakları gecicekler orda stad neredeyse eşit olur. Antalya'da Galatasaraylı fazladır gidip kazanıcaklar

Fobi değil maç seçme.

Fobi olsa geçen yıl üst üste 3 maç alamazdı bu takım.

Icerde aldık zaten
Deplasmanda kazandıklarımız tamamen sampiyonluk havasına girmenin verdiği sans
Hic bir halt oynamamıstık alanya ve akhisarda dün gibi hatırlıyorum
Mac secmiyolar loserlık genlerine islemis bu oyuncu gurubunun
Fobi değil maç seçme.

Fobi olsa geçen yıl üst üste 3 maç alamazdı bu takım.

Devam arkadaşlar çok iyi gidiyor

Bence de Antalya rahat yener

Maalesef hoca Porto yenilgisinden sonra burda da batırır ve istifa sesleri duyulmaya başlanır

Vizyoncu bir hoca gelir ve şaha kalkarız

Icerde aldık zaten
Deplasmanda kazandıklarımız tamamen sampiyonluk havasına girmenin verdiği sans
Hic bir halt oynamamıstık alanya ve akhisarda dün gibi hatırlıyorum
Mac secmiyolar loserlık genlerine islemis bu oyuncu gurubunun

Bursa, konya , kayseri maçları ya ?

Tamam oyuncu grubu loser katılırım ama fobi denemez fobi olsa şampiyonluk havası falan da sökmez alamazdın o maçları.

Biz deplasmanda yanlış kadrolarla ve yanlış sistemle oynuyoruz.

Mac sectiklerine inanmıyorum ben sadece
Bu oyuncu gurubu istiyo ama yapamıyo nedenini bilmiyorum
Tudorla da aynıydı Terimle de bisey deģismedi. O saydığın maçlarda hep korku filmi izledik. Bir tek bursa maçını sayarım ikinci yarı cok iyi oynamıstık.
Bursa, konya , kayseri maçları ya ?

Tamam oyuncu grubu loser katılırım ama fobi denemez fobi olsa şampiyonluk havası falan da sökmez alamazdın o maçları.

Biz deplasmanda yanlış kadrolarla ve yanlış sistemle oynuyoruz.

Mac sectiklerine inanmıyorum ben sadece
Bu oyuncu gurubu istiyo ama yapamıyo nedenini bilmiyorum
Tudorla da aynıydı Terimle de bisey deģismedi. O saydığın maçlarda hep korku filmi izledik. Bir tek bursa maçını sayarım ikinci yarı cok iyi oynamıstık.

Doğru ben kolay aldık demiyorum ama zaten depte kolay alıcak kadroya sahip değiliz.

Fb dep maçında da iyi oynadık.

Porto maçıyla tam olarak anlarız ama bu mevzuyu.

vaybe buyuk kaptan bulent bey ibbyıde mı calıstırdı

Vala tutup savunmayı orta sahanın ilerisine kadar çıkarıp kaptırdığımız her top %100 gol pozisyonu olarak kalemize dönerse tabi ki yeniliriz. Ama yok madem deplasmanlarda yenilmemeyi öğrenmemiz gerekiyor defansı geride ve sağlam tutup orta alanda kalabalık olup press ile rakibimizi boğmamız kaptığımız toplarda ileride top tutacak pas yapacak bir forvetimiz olduğunu , transfer edileceğini var sayarsak Onyekuru-Rodrigues-Ndiaye gibi adamlarla STSL 'de rakip kaleye en hızlı inen takım biziz. Emre-Rodrigues-Onyekuru hücum bölgemizdeki her adam o pozisyonları bitirebilecek adamlar bu tip çıktığımız hızlı hücumlarda fişi çekmemiz gerekiyor gerekirse topu tamamen rakibe bırakalım evirip çevirsinler. Biz savunmamızı orta sahaya kadar çıkarıp her top kaybında pozisyon vereceğimize rakip orta sahasını orta alana kadar çıkarıp geride boşluklar versin. Gerekirse beraberliğe oynayalım ölüm yok sonunda her deplasman maçında Anadolu takımlarından fark yemekten bıktım usandım artık

Bu konuda Fatih Terim 'i ciddi şekilde eleştirmek gerekir. Tamam gerçekten çoğu futbolcumuz içeride oynadığı gidi oynamıyor dışarıda kabul ama önemli olan eksiklik deplasmanlardaki maç anlayışımız oyun planımız bence. Geride sağlam durup sıkı press yaparak ani hücumlara çıkmak yerine sürekli ileri çık takım oyuncular ileri devrilsin Maicon gibi ağır ve Serdar gibi sakar savunmacılarımız orta sahaya kadar çıksın sonra kaptırdığımız her top gol pozisyonu olarak kalemize dönsün.

Ha birde deplasmanlarda geriye düştüğümüz her maç orta sahayı boşaltıp hücumda kaos futbolu oynatmak olmuyor artık. Bu dediğim hemen her deplasman maçımız için geçerli dediğim taktikler oynar ve 1-0 geriye düşeriz sonra maçın 70. dakikasına kadar hiçbir hamle yapmayız ve maçın 70. dakikasından sonra tamamen kaos üzerine artık yedek kulübesinde ne kadar hücumcu adam varsa bir anda oyuna girer Eren-Muğdat-Sinan hiç fark etmez bu adamlar girerken Fernando-Donk gibi takım savunmasını tutan rakibi karşılayan adamlar çıkar oyundan sonra o 1-0 'lık skor 2-0 olur 3-0 olur ve biz bunları "Abi Muslera 'nın yan topları çok kötü " "bireysel hatalardan gol yedik hep " " Maicon çok ağır Abi yaa" "Serdar Aziz yine sakarlık yaptı" "Sinan niye bekini kovalamıyor orada ?" "Emre o topu kaptırdığı için gol yedik" "Ozan çok tecrübesiz Abi" vs. vs. 1001 türlü bahanelerin arkasına sığınarak geldik bu döneme kadar. Ve bu güne kadar sürekli bahanelerin arkasına saklanıp sürekli suçu bir kişiye attığımız için en ufak bir ilerleme olmadı hani Ahmet-Semih oynarken yediğimiz gollerin neredeyse aynısını Serdar-Maicon oynarken de yedik sorun Maicon-Serdar 'ın Ahmet-Semih kadar kötü olması değil sorun elimizdeki oyuncu profiline göre oynamamamız.

Hani ayıp değil günah değil koskoca Fransa benim deplasman maçları için bahsettiğim taktikle Dünya Kupası şampiyonu oldu. Biz de bunu kanayan yaramız deplasman maçlarında neden uygulamayalım ki ? hani çok değil Akhisar'ı yenebilmiş Trabzon 'dan beraberlik alabilmiş olsaydık en yakın rakibimizin 5 puan önündeydik şimdi ki imkansız değildi Akhisar-Trabzon 'dan filan bahsediyoruz tutup Real Madrid 'le Santiago Bernabéu 'da maça çıkmıyoruz

Ama adım kadar eminim ki Akhisar maçında olanın Trabzon maçında olanın tıpa tıp aynısını Antalya maçında yaşarız

takımın eksikleri var, ama bu takım şu anda ligin en iyi takımı. Deplasman fobisi mobisi kabul edemiyorum. Tamamen lakaytlık gibime geliyor. Taraftarımızın onunde maçı ciddiye alıp 10 tane net pozisyona girebiliyor, ama depte bir tane pozisyona girmekten aciz takım. Hoca'nın takımı gerektiği şekilde motive edip deplasman performansını düzeltmesi gerekiyor artık. Bu deplasman performansıyla avucumuzdaki Şampiyonluğu veririz.

@Enes Dalmış

Taktik olarak yanlışımız harici yanlış kadroları da sahaya sürüyoruz dep maçlarında hocam niye böyle yapıyor hala çözemedim.

Mesela Donk oynamalı orta sahan sert olacak geçen yıl bize derbileri aldıran isim Donktu.

Mariano , Arena da iyi ama dep maçlarında çok siniyor.

Sinan , Belhanda depte yapamıyor.

Eksiklerimiz var tabi ama göz göre göre yanlışta yapıyoruz üstelik.

Ts maçına 2 yumuşak 10 numara + Sinan ile çıkmak falan çok büyük yanlıştı.

Muslera
Linnes Maicon Serdar Nagatomo
Donk
Onyekuru Ndiaye Belhanda Garry
Eren

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt