Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.373
- 5.344
- 2.478
Kazanamayiz demeye devam devaamm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu teknik direktör maç verir hikayeleri kadar da saçma bir şey yok . Tamam alır çünkü gaza getirir vs. ama maçı nasıl veriyor? 5 tane yedekle mi çıkacak , golcüye gol atma mi diyecek, devre arası konuşma yapmayacak mi ? Ya yıllardır şu saçma laftan bikmadı bütün takım taraftarı. Bu maçı yenemezsek zaten şampiyon olacağız falan demesinler bir zahmet . Antalya' dan hatta Erzurum deplasmanından korkuyoruz ya ayıp be ! Şu takıma takviye yapmayan beceriksizleri , Arapları düşündükçe ayıp demek az kaçıyor da neyse
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ne kadar olursa olsun , oyuncu gidip 10 kişi hücuma çıkmaz. Ben inanmıyorum, sen inanabilirsin tabii .acik top oynatir defansi salar
b uygunun fbye karsi yaptigi gibi sike sezonunda ahborb.
Ne kadar olursa olsun , oyuncu gidip 10 kişi hücuma çıkmaz. Ben inanmıyorum, sen inanabilirsin tabii .
SM-A320F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Enteresan olaylar yenilirsek bir anda 5.liğe kadar düsebiliriz
Deplasman fobisiymis filan bu ayakları gecicekler orda stad neredeyse eşit olur. Antalya'da Galatasaraylı fazladır gidip kazanıcaklar
Fobi değil maç seçme.
Fobi olsa geçen yıl üst üste 3 maç alamazdı bu takım.
Icerde aldık zaten
Deplasmanda kazandıklarımız tamamen sampiyonluk havasına girmenin verdiği sans
Hic bir halt oynamamıstık alanya ve akhisarda dün gibi hatırlıyorum
Mac secmiyolar loserlık genlerine islemis bu oyuncu gurubunun
Bursa, konya , kayseri maçları ya ?
Tamam oyuncu grubu loser katılırım ama fobi denemez fobi olsa şampiyonluk havası falan da sökmez alamazdın o maçları.
Biz deplasmanda yanlış kadrolarla ve yanlış sistemle oynuyoruz.
Mac sectiklerine inanmıyorum ben sadece
Bu oyuncu gurubu istiyo ama yapamıyo nedenini bilmiyorum
Tudorla da aynıydı Terimle de bisey deģismedi. O saydığın maçlarda hep korku filmi izledik. Bir tek bursa maçını sayarım ikinci yarı cok iyi oynamıstık.