Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.885
- 2.622
- 1.618
Onu bunu bilmem kim oynarsa oynasın o 3 puan alınacak yeter artık deplasmanda fark yemekten bıktım çıkın adam gibi oynayin şu taraftara ihanet etmeyin...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bana sanki Nijerya premier ligi "açık mert korkusuz". Porto maçında oynadığımız oyunu oynarsak Kadıköy hariç her yerde 3 puanı alabiliriz. Hele şu Trabzon deplasmanında 4 çakıp gelirdik, ne ara böyle korkar olduk anlamadım.Bu ligde görüldü ki bütün deplasmanlar artık zor.
7. Hafta'da şu ana kadar oynanan 7 maçın yedisini de ev sahibi takımlar kazandı. Deplasmanlarda haldur huldur saldırmak yerine daha kontrollü bir oyun sergilememiz lazım artık. Yenileceğine en kötü bir puan al hiç yoktan iyidir.
Kral hidayete erdin sonunda. Bir gün herkes Linnesporlu olacak demiştik.
Arkadaşlar Porto maçıyla Antalya maçındaki oyun anlayışını beklersek hata yaparız 0-1 skordan sonra Porto'daki güzel oyunu oynayabiliriz ama bizim şimdiye kadar yaşadığımız en büyük sıkıntı 0-0 skorunu oynayamıyoruz. Rakip kendini bilerek kapanacaktır ileride Doukara, Maicon, Doğukan gibi hızlı oyuncularla skor aramaya çalışacaktır burada bizim hataya düşmememiz lazım gerekirse orta sahada pas yapıp rakibin kendi alanından çıkmasını sağlamalıyız eğer biz ileride 30-35 metre de top oynamaya çalışırsak bizim 2 stoper Doukara'yı açık alanda tutabilecek hiçbir potansiyeli yok Marega'yı bile kaç kez arkaya kaçıran adamlar Doukara'yı hiç tutamazlar.
Sistem belli öncelikli 0-0 skorunun da bize getireceği faydalara bakarak sakin ve risksiz şekilde oynamalıyız bu takım golü yedi mi çıkaramıyor ilk golü yediğimiz neredeyse tüm maçları Ankaragücü maçı hariç kaybettik ki Ankaragücü maçında da öne geçerken biraz da şans faktörümüz vardı.
Dediğim gibi 0-1 olduğu an maç farka gider ama 0-0'da hata yaparsak gene Akhisar ve Trabzon maçlarına dönebilir. Hatta topu Antalya'ya bırakıp rakip üzerimize gelirken kapacağımız toplarla rakip kaleye hızlı gidebiliriz bu da rahat skor üretebilecek bir sistemdir çünkü bizim takım tam kontra atak sistemine uygun gözüküyor. Topsuz oyunu toplu oyundan çok daha iyi oynuyoruz.