STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Sinan porto da birseyler yapinca hemen basinimiz devler radarinda diye haber yapmis

Umarim etkilenmez

Sinan umarım Porto macındaki kadar iyi performans gösterir o maçta kaçırdı falan ama baya iyi oynadı bence

FT, Portodaki oyunu istiyorum demiş..

Bence de deplasmanlarda en dogru sistem Porto maçındaki sistem..

İç saha maclarında biraz daha ofansif kadro kurulabilir ama özellikle deplasman maçlarında Porto maçındaki ciddiyetle oynarsak, geride açık vermeden, kapanarak , yardımlasarak oynarsak kontrataklarda hızlı kanat ve forverlerle illaki netice alırız..

Bizim futbolcu portföyumuz buna uygun.. G.Rodrigues, Onyekuru, Sinan, Mugdat hatta genç Yunus bu oyun sistemi için çok uygun topcular..

Porto ile Antalya çok farklı oynayacaktır, kapanan savunmada Sinan'ın yapacakları daha sınırlı kalabilir.

En azından bol bol verkaç imkanı vermesini ümit ediyorum.

Terim takımları Kasım ayında en yüksek seviyeye çıkıyor o yüzden futbolun önemi yok, bal mal tek farkla alalım yeter.

Ne trip atması alpay abi herkesin görüşünü yazıyorum işte bende. Aksi halde linç yiyoruz.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Görüşünü yazıyorsun da saplanıp kaldın Gomis'e.

Kimler geldi geçti yahu. Gönderilmesi hata da olabilir ama yapacak bir şey yok.

Sürekli niye dengesiz dengesiz kafa açıyorsun.

Yok Terim imparator, babam gibi deyip 1 gün sonra kompleksli yıldız düşmanı gibi 180 derece dönüş yapan yorumlar.

Yok Mariano ve Feghouli'yi yüceltip Linnes'e gömmeler. Yıldız hayranlığı yapmalar.

Kim iyiyse performans olarak o oynar. Bu kadar basit Ozan Maicon'dan iyiyse veya yakında daha iyi olacağını gösteriyorsa Ozan, Yunus Feghouli'den daha istekli ve istiyorsa o oynar.

11'de ki yerini kaybedince hırs bile yapmayan, küstüm diyenler oynayamaz. Küsmeyen, yolu beraber gidecek olanlardır.

Küsenlerin yerine de o seviye olmasa da dişi ile tırnağı ile o formayı isteyen belirli kalitede ama karakterli adamlar alınır (bu da yönetimin görevi). Yönetim de o görevi yerine getiremiyorsa düzgün, eleştiriyi alır ve gönderilir.

Aptalca bi 11
Maicona gerek yok ozan oynasin
Mariano arenada top oynamiyor deplasmanda oynatmak intihar
Belhanda hiyari yerine temposunu tuttaramamis ama ortada etkili olan feghouli oynasin onyekuru da sagda koşa dursun?

Maglubiyet kadrosu bu umarim cikmayiz boyle

Ligde son 2 deplasman maçının ortak 2 özelliği var
Mağlubiyet var
Donk yok
Forma adaletinin oldugu bir yerde soyle bir kadro cikar

f5cb879f0f9ad2ad64b57ea7ccdfd98b308291.webp

Geri
Üst Alt