STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

Görüşleri alalim?
b77c2084da4542e717fd35e95ce3b0cb308293.webp

Erzurum macinda canli izlemistim, ben olsam Donku her mac gözüm kapali direk ilk 11e yazarim...

Ben de canli izleme sansini yakalayanlardanim.
Oyundan cikmamasi gerekiyordu maiconu cikartip stopere cekmek lazimdi cikarken morali bozuldu :)
Gerci maicon da galibiyet golunu attirdi neyse
Ben hala porto macinda onyekuruya attigi uzun topun etkisi altindayim
Takimda fizigiyle rakibi sindiren tek topcu herhalde
Geçen sene Garry e yaptığı asistte müthişti herif arasıra enteresan işler yapıyor

Muslera
Linnes Donk Serdar Nagatomo
Fernando Ndiaye
Onyekuru Belhanda Rodrigues
Sinan

En makul 11 bnc

Oyundan cikmamasi gerekiyordu maiconu cikartip stopere cekmek lazimdi cikarken morali bozuldu :)
Gerci maicon da galibiyet golunu attirdi neyse

Ben ilk Türkiye kupası maçında izledim rakip Buca'ydı ama herif bana mısın demiyordu her topa atılıyordu parçalıyordu kendini.

Özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda rakibin eline vermek de üstüne oyuncu yok kadroda.

Başakşehir maçı emre ve ardayı perişan etti.

Bjk maçında taliscayı aynı şekilde.

Bu sezon pasları da manyak gelişti çok temiz atıyor belhanda denen şopar izlesin de ders alsın.

Gerci maicon da galibiyet golunu atti neyse
O fizige ragmen ayagina cok hakim
Adam orta sahada oldumu rakip tirsiyor resmen yani orta sahayi komple biz aliyoruz...
Akbaba iyilesene kadar
Fernando-Donk
Ndiaye
yapmak lazim

iddaa galibiyet oranı yine yükselmiş galatasarayın akhisar maçındaki gibi. yine tekmükleneceğimizi işaret ediyor iddaa analistleri

Belhandali 11 coptur. Tartismaya kapali

Ben ilk Türkiye kupası maçında izledim rakip Buca'ydı ama herif bana mısın demiyordu her topa atılıyordu parçalıyordu kendini.

Özellikle zorluk derecesi yüksek maçlarda rakibin eline vermek de üstüne oyuncu yok kadroda.

Başakşehir maçı emre ve ardayı perişan etti.

Bjk maçında taliscayı aynı şekilde.

Bu sezon pasları da manyak gelişti çok temiz atıyor belhanda denen şopar izlesin de ders alsın.
Sozlesmeyi kapti salar diye dusunuyordum yanildim.

kalite kötü ama şimdi bunu bulabildim hızlıca :)

Yenildigimiz icin unuttum herhalde
Muazzam

O fizige ragmen ayagina cok hakim
Adam orta sahada oldumu rakip tirsiyor resmen yani orta sahayi komple biz aliyoruz...
Akbaba iyilesene kadar
Fernando-Donk
Ndiaye
yapmak lazim

Emre şuan ki haliyle ziraat maclarinda boy gosterebilir stsl ve cl fazla suan

muhtemel 11 de onyekuruyu gostermiyor televizyon. insallah oyle bir ahmaklik yapmaz hocamiz.

Belhanda hala 11 lere yazılıyor. Terim de vazgeçmeyecek gibi. Galibiyeti haketmiyoruz.

Geri
Üst Alt