- 27 Ocak 2010
- 59.659
- 31.191
- 3.523
Burada Terimden nefret edenler fenerlilerden daha cok uzulmustur su gole
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sana değiştiği bi gösteririm feleğin şaşar. dünkü bok gelip bana degisik diyor. okuduğunu anlama zekân yoksa bos yapmaSen ne saçmalıyorsun değişik?
bir tag'i hakettim bencebence maicon forvet oynamalı

rezil oynadik ama deplasman maci, buyuk takim gibi kotu oynayip yinede en onemlisi olan 3 puani kaptik.
7 senelik 25K mesajlı üyeye karşı ne demek bu yaaa....Sen ne saçmalıyorsun değişik?
Terim: "oraya birini koyduk o da donk diye kafayi vurdu"

Kudurrrrr tinerci ibişHaklisiniz,
Hakiketen kudurduk, yanlis oyun plani yanlis sistem sacma sapan egolardan kudurduk.
@Emir Sato @Mehmet Ocak
Forumda da var öyle hiyartolar.Burada Terimden nefret edenler fenerlilerden daha cok uzulmustur su gole
Antalyasporlu Nazım Sangare: “Galatasaray’ın son dakikalarda yaptığı hamlelere anlam veremedik.
![]()
Onlardan bahsediyorum zatenForumda da var öyle hiyartolar.
Rezil mi oynadıksu denyoyu atın lan su forumdan. Adam Galatasaray düşmanı resmen son dakikada bu gol sanada girdi. Ağla ağla kankin Recep Yıldırım hiyartosu ile Fatih hocama düşmanlık yapın siz hainler
yav sen bi sus otur oturdugun yerde futbol fakiri. iq seviyeni gercekten merak ediyorum seninRezil mi oynadıksu denyoyu atın lan su forumdan. Adam Galatasaray düşmanı resmen son dakikada bu gol sanada girdi. Ağla ağla kankin Recep Yıldırım hiyartosu ile Fatih hocama düşmanlık yapın siz hainler
Noldu lan zoruna mı gitti galibiyet. Porto maçında dua ediyodun lan gol atmayalim diye zıttı hahaha rezil herif.yav sen bi sus otur oturdugun yerde futbol fakiri. iq seviyeni gercekten merak ediyorum senin