Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 78.292
- 68.515
- 5.003
iyi oynadık ama takımda bitiriciliği iyi olan topçu yok donk bile girdiği gibi gol attı gerisini siz düşünün
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
oglum anan seni kucuken duvara felan mi firlatti noldu ya da dogururken soguk betona mi dusdun kafa ustune ?Porto maçında gol atmayalim da hoca gitsin diye dua eden rahmiyi saygı ile anıyorum. Koyduk muuuuuu![]()
Dedigim gibi alinti yap yapmazsan adam degilsinNoldu lan zoruna mı gitti galibiyet. Porto maçında dua ediyodun lan gol atmayalim diye zıttı hahaha rezil herif.
sana değiştiği bi gösteririm feleğin şaşar. dünkü bok gelip bana degisik diyor. okuduğunu anlama zekân yoksa bos yapma
Şikayet ettim, sana küfür edip ceza almayacağım yine. Ettim say ama en kallavisinden. Miden genişse afiyet olsun.
oglum anan seni kucuken duvara felan mi firlatti noldu ya da dogururken soguk betona mi dusdun kafa ustune ?
alinti yap lan fatih terimin gitmesini istiyorum dedigim de yapmazsan adam degilsin
herif cidden sakat ya sacma sapan 12 yasinda bebeler gibi yorum yapiyorsun diye bize mi patlyacaksin
Çoğu kuş emin ol.Mod Arkadaşlar burası Galatasaray forumu, takımımız lider ve şampiyonluk mücadelesi veriyor, takımın başında Divan kurulu üyesi 7 kere şampşyon olmuş Galatasaray hizmet süresi buradaki çoğu insanın yaşından fazla bir insan var ve ona bazıları hakaret ediyor ve izliyorsunuz.
Burası iyiden iyiye antuya benzedi. Artık bir çeki düzen verme zamanı gelmedi mi ?
Bu rahmi kuş olduğunu belli edecek ne yapacak daha fazla bilmiyorum sonra biz ceza alıyoruz bişey deyince. Yönetim bir bakın şu adama bir inceleyin.Çoğu kuş emin ol.