STSL 18/19 H:8 | Antalyaspor 0-1 Galatasaray | MS | 6 Ekim

2.yari 1 net penaltimiz verilmemiş.kargalar donkun olmayan faulunu kiclarina soksunlar,verilmeyen penaltiyi konuşsunlar.kornerde top antalyalı oyuncunun koluna degmis

Bazilari bu oyunla deplasmanda isimiz zor demiste ne var olm oyunda 2.yarida hapsettik antalyayi sahasina.30 tane orta bilmem kac tane sut cektik.Tek eksik forvet idi.Bakin iddaa ediyorum su macta gomis olsa 3 tane atmistik en az.Forvet alamayan o ortalarda hodzam hodzam die gezinen herif yuzunden bu hallere dustuk.
Rakibimiz Tinertasa bu adamlardeplasman 3 gol attilar biz adamlardan gol yemedik hemde deplasmanda daha ne bekliyorlar anlamadim

Maçta anladığım şeylerden biri sadece beklerimizin yedeği var. Diğer bölgelerde performanslar arası fark çok.

2.yari 1 net penaltimiz verilmemiş.kargalar donkun olmayan faulunu kiclarina soksunlar,verilmeyen penaltiyi konuşsunlar.kornerde top antalyalı oyuncunun koluna degmis

Su Antalyalı oyuncunun koluyla mücadelesini diyorsun değil mi?Kimse konuşmayınca yanlış mı gördüm acaba dedim.

Herkes kuduruyor şu halimizle bile ligin kralı biziz bir stoper bir forvet alabilseydik emzikle gezerdi bu kuşlar. Kimi bülent diyor vs:) şifosu sameti tameri ertuğrulu varken sergeni rızayı :) alayınızı üst üste koyacağız alayını..

Do2V0ViXkAAVw5_.jpg

Ulan şu var resmen bize cikmis 2. Verilen.penaltimiz iptal oldu dahada ağliyorlar

sinanın gençlere abilik yapmak gibi bi niyeti yoktur inş.

cunoidin iptal ettigi penaltimizda herif elnen topu yaliyor aslinda

Fatih hocam kendi çapında vizyoncu elitist takılan taraftarlara yine soktu küsküyü

deliğiniz genişleye genişleye ne hale geldi
Mod Arkadaşlar burası Galatasaray forumu, takımımız lider ve şampiyonluk mücadelesi veriyor, takımın başında Divan kurulu üyesi 7 kere şampşyon olmuş Galatasaray hizmet süresi buradaki çoğu insanın yaşından fazla bir insan var ve ona bazıları hakaret ediyor ve izliyorsunuz.

Burası iyiden iyiye antuya benzedi. Artık bir çeki düzen verme zamanı gelmedi mi ?

Mac yorumuna gecmeden evvel , artik bu forum malesef kalitesinden ciddi miktarda kaybetti

Bunun israrla soylememe ragmen bazi sebepleri anlasilan o ki degismeyecek

Fake uyelikler
Birden cok uyelikler
Hayalet isimler
Surekli degisen isimler

Bari bunlara ceki duzen verilmeyecek , o zaman ceza sisteminin tolerans esigini biraz dusurun .

Cunku artik is mac baslamadan ya da galibiyetlerden sonra dahi duelloya dondu

2 admin bu meseleye yetismiyor , forum cok buyudu , kendilerine kefil olacak kadar guvendigim ugur iz midir , altan mi hayri midir nedir surekli isim degistiren kisileri gecici ya da kalici admin yapin

Admin madmin seviyesi onemli degil ama ceza yetkileri olsun , eskiden alpay filan vardi ama artik 2 kisi yetisemiyor besbelli

Bahsettigim iki uyeye ceza yetkisi tanirsaniz konulari daha duzgun temiz tutabiliriz

Golü attıktan sonra süreyi bitirmek için oynadığımız dan dun oyun bize yakışmadı. Gol atmaya niyeti olmayan Antalya bile son anlarda baskı kurdu. Tabi yorgunluğun vs etkisi var ama. Çok rahat pas yapacak yerde bile topu ileri atmak rahatsız ediciydi.

cunoidin iptal ettigi penaltimizda herif elnen topu yaliyor aslinda

Elin açılması iyi niyetli değil ama penaltı da çok ucuz olurdu. Asıl ikinci yarı bir kornerde Antalyalı oyuncunun elle oynaması vardı. Bizimkiler de görmemiş olacak ki hiç itiraz gelmedi. Bir kez geldi tekrar, biraz üzerine yattılar posyonun

hoca artik saçmalık noktasına erişti. Tamam hadi donk anladık, kardesim onu kazaniyoruz bunu yapacagiz bu sıctıgımin liginde 10 senedir aynı bok elinde forvet genç varken gidip maiconu forvete koymak 1990 kafası, amatorlügün danışkası.

Ayıp kardeşim gerekiyorsa bu macta puan kaybedeceksin o çocuğu gidip kazanacaksın. Terim sende korkacaksan kapatalim dükkanı gidelim
bu eleştiriyse biz almayalım.baştan aşağı zırvalık.sen eleştiriyle saçmalamanın farkını bil önce

Elin açılması iyi niyetli değil ama penaltı da çok ucuz olurdu. Asıl ikinci yarı bir kornerde Antalyalı oyuncunun elle oynaması vardı. Bizimkiler de görmemiş olacak ki hiç itiraz gelmedi. Bir kez geldi tekrar, biraz üzerine yattılar posyonun

bende gormedim acikcasi
hedo soyleyince hangisi dedim o da soyledi ama orda da kafamda dank etmedi tbh

Geri
Üst Alt