STSL 18/19 H:8 | Fenerbahçe 0-0 Başakşehir | MS | 7 Ekim

Bizim icin ligin iyi gecmesinin formulu fb nin "biraz" toparlanarak , seyircisinin "en azindan bjk yi gecip 2 inciligi kovalayalim" hayaline girmesidir

Bjk bizi baskilarsa problem yasayabiliriz , ama fb de besiktasi baskilarsa bizi rahatlatir

Ornegi gecen sene asiri net oldu , bu sene o kadar denk gelmeyebilir her mac istedigimiz gibi ama yine de ilk derbi iyi bitti , bu macta da puanlar paylasilirsa 2/2 olur

sinan

bi bjk baskı yapar diyon sonra fb kazansın diyon ardından bjk seri yapar diyon sonra başağın puan kaybetmesi lazım diyip ilk 4e giremez diyon

ne diyon yav

Şampiyonluk yarışında diğer takımların karşısında Anadolu takımlarını desteklerdim de bir gün şampiyonluk yarışında avantaj elde etmek için Başakşehir'e karşı Fenerbahçe'yi destekleyecek bir durum oluşacağını hiç düşünmezdim.

Saldır Fenerbahçem. Sen saldır Galatasaray şampiyon olsun antu çıldırsın :)

Basaksehir an itibariyle cok yakin . Bu sene yarisa dahil olamayacagini dusunsem de neden simdiden uzaklasmasin , tahminim tutmaz da seriye baglarsa tehlike olusturmasin ileride , 4 puan 3 puan geride kalsalar fena mi olur

Diger dedigim de . Bir kac mac daha kazanirsak artik is besiktasla ikili yarisa donecek

Orada da besiktasin bizi 4-5 puan geriden takibi ama fb nin de bjk yi yakalama ihtimali olmasi cok iyi olur

Gecen sene herkes merak ediyor nasil 7 maglubiyetle sampiyon olunabildi diye , butun sezon puan ve mac analizi kastim ve hepsi tuttu

Ona ragmen son maca halen riskle girdik . Bizi gecen sene "diger maclar" sampiyon yapti

6-7 kez istedigimiz oldu

Şampiyonluk yarışında diğer takımların karşısında Anadolu takımlarını desteklerdim de bir gün şampiyonluk yarışında avantaj elde etmek için Başakşehir'e karşı Fenerbahçe'yi destekleyecek bir durum oluşacağını hiç düşünmezdim.

Saldır Fenerbahçem. Sen saldır Galatasaray şampiyon olsun antu çıldırsın :)

Bazen olmuslugu vardir , mesela yuzuncu yillarinda da bjk fb maclarinda fb yi desteklemistik ama ikisini de bjk almisti

2000 de ise yine fb yi desteklemistik ve yenmislerdi bjk yi

Arada oluyor

Basaksehir an itibariyle cok yakin . Bu sene yarisa dahil olamayacagini dusunsem de neden simdiden uzaklasmasin , tahminim tutmaz da seriye baglarsa tehlike olusturmasin ileride , 4 puan 3 puan geride kalsalar fena mi olur

Diger dedigim de . Bir kac mac daha kazanirsak artik is besiktasla ikili yarisa donecek

Orada da besiktasin bizi 4-5 puan geriden takibi ama fb nin de bjk yi yakalama ihtimali olmasi cok iyi olur

Gecen sene herkes merak ediyor nasil 7 maglubiyetle sampiyon olunabildi diye , butun sezon puan ve mac analizi kastim ve hepsi tuttu

Ona ragmen son maca halen riskle girdik . Bizi gecen sene "diger maclar" sampiyon yapti

6-7 kez istedigimiz oldu

bu nası bi mantık diğer maçlar şampiyon yapıcak seni tabi 34de 34 yapamazsın

Iste o puan kayiplarinin yayilmasi ve anlik durumlarda da sana uzak olanlarin yakin olanlardan calmasini isteriz

Su an gidip de fb puan alsin yensin diye neden istiyoruz , basaksehiri uzaklastirsin diye

Basaksehir kazanirsa da sampiyonluk rakiplerinden biri 3 puan kaybedecek ama yakin olanin kaybetmesi daha iyi

Yine de ligin hala baslari diye ikisi de 2 ser kaybetse daha hos olur

Ama bjk bence esas konsantre olmamiz gereken rakip

Başakşehir (31-33)

Fenerbahçe-Başakşehir (B)
Başakşehir-Kayserispor (G)
Konyaspor-Başakşehir (B)
Başakşehir-Beşiktaş (G)
Rizespor-Başakşehir M)
Göztepe-Başakşehir (B)
Başakşehir-Sivasspor (G)
Ankaragücü-Başakşehir (B)
Başakşehir-Galatasaray (G/B)
Alanyaspor-Başakşehir (G)

Fenerbahçe (26)

Sivasspor-Fenerbahçe (G)
Fenerbahçe-Ankaragücü (G)
Galatasaray-Fenerbahçe (M)
Fenerbahçe-Alanyaspor (G)
Trabzonspor-Fenerbahçe (B)
Fenerbahçe-Kasımpaşa (B)
Akhisar-Fenerbahçe (G)
Fenerbahçe-Erzurum (G)
Antalyaspor-Fenerbahçe (B)

Beşiktaş (34)

Konyaspor-Beşiktaş (G)
Göztepe-Beşiktaş (B)
Beşiktaş-Rizespor (G)
Başakşehir-Beşiktaş (M)
Beşiktaş-Sivasspor (G)
Ankaragücü-Beşiktaş (G)
Beşiktaş-Galatasaray (B)
Alanyaspor-Beşiktaş (G)
Beşiktaş-Trabzonspor (G)
Kasımpaşa-Beşiktaş (B)

Galatasaray (38-39)

Galatasaray-Bursaspor (G)
Y. Malatya-Galatasaray (B)
Galatasaray-Fenerbahçe (G)
Kayserispor-Galatasaray (G)
Galatasaray-Konyaspor (G)
Beşiktaş-Galatasaray (B)
Galatasaray-Rizespor (G)
Başakşehir-Galatasaray (M/B)
Galatasaray-Sivasspor (G)

İlk tercihim beraberlik.Olmazsa Başakşehir kazansın.Fener 18. sıraya kadar düşsün.

Garip adamlarsınız. Bugun akhisar yenerse fener yenilirse 17.liğe düsüyor fener. Haftaya da erzurum kazanırsa fener sivas deplasmanında berabere kalsa bile 10. haftaya lig sonuncusu olarak giriyor. 11. hafta lig sonuncusu feneri evimizde ağırlamanın keyfi bambaska olur. Gelmissiniz fener kazansın yazıyorsunuz şuraya, cidden tuhaf adamlarsınız. Lig düsmelerini istemem ama sürünsünler biraz. Başakşehir sampiyon falan olamaz zaten, besiktas tek rakibimiz su an.

Garip adamlarsınız. Bugun akhisar yenerse fener yenilirse 17.liğe düsüyor fener. Haftaya da erzurum kazanırsa fener sivas deplasmanında berabere kalsa bile 10. haftaya lig sonuncusu olarak giriyor. 11. hafta lig sonuncusu feneri evimizde ağırlamanın keyfi bambaska olur. Gelmissiniz fener kazansın yazıyorsunuz şuraya, cidden tuhaf adamlarsınız. Lig düsmelerini istemem ama sürünsünler biraz. Başakşehir sampiyon falan olamaz zaten, besiktas tek rakibimiz su an.

Derbilerin favorisi pek lig sırasıyla belli olmaz 15-16'da biz malum sebeplerden ötürü bayağı kötüydük ama o sezon fenerle 3 maç yapıp yenilmemiştik 1g 2b almıştık.

Derbilerin favorisi pek lig sırasıyla belli olmaz 15-16'da biz malum sebeplerden ötürü bayağı kötüydük ama o sezon fenerle 3 maç yapıp yenilmemiştik 1g 2b almıştık.

Ben favori olacağımızdan bahsetmedim ki zaten, büyük t.şak cıkar arenada anlattıgım olayda. Yerin dibine girerler

Başakşehir (31-33)

Başakşehir-Kayserispor (G)
Konyaspor-Başakşehir (B)
Başakşehir-Beşiktaş (G)
Rizespor-Başakşehir M)
Göztepe-Başakşehir (B)
Başakşehir-Sivasspor (G)
Ankaragücü-Başakşehir (B)
Başakşehir-Galatasaray (G/B)
Alanyaspor-Başakşehir (G)

Fenerbahçe (26)

Sivasspor-Fenerbahçe (G)
Fenerbahçe-Ankaragücü (G)
Galatasaray-Fenerbahçe (M)
Fenerbahçe-Alanyaspor (G)
Trabzonspor-Fenerbahçe (B)
Fenerbahçe-Kasımpaşa (B)
Akhisar-Fenerbahçe (G)
Fenerbahçe-Erzurum (G)
Antalyaspor-Fenerbahçe (B)

Beşiktaş (34)

Konyaspor-Beşiktaş (G)
Göztepe-Beşiktaş (B)
Beşiktaş-Rizespor (G)
Başakşehir-Beşiktaş (M)
Beşiktaş-Sivasspor (G)
Ankaragücü-Beşiktaş (G)
Beşiktaş-Galatasaray (B)
Alanyaspor-Beşiktaş (G)
Beşiktaş-Trabzonspor (G)
Kasımpaşa-Beşiktaş (B)

Galatasaray (38-39)

Galatasaray-Bursaspor (G)
Y. Malatya-Galatasaray (B)
Galatasaray-Fenerbahçe (G)
Kayserispor-Galatasaray (G)
Galatasaray-Konyaspor (G)
Beşiktaş-Galatasaray (B)
Galatasaray-Rizespor (G)
Başakşehir-Galatasaray (M/B)
Galatasaray-Sivasspor (G)
Maşallah,bol bol not veren hocalar gibisin :D bu tablonun oluşacağını hiç sanmıyorum.Minimum 3-4 puan aşağıda kalır 2-3 takım

basak alir adamlar dirarida kesti, kim mücadele veriyorsa yolluyorlar :D

Orta sahada tek kesici Jailson olmalı yoksa bu adam bir işe yaramaz.
---------------Harun-----------------
İsla-------Skrtel---Neustader--Hasan
-------------Jailson--------------------
------Elif--------------Benzia----------
--Ayew---------------------------Barış
---------------Slimani-----------------
Bu durumda ancak kazanabilirler onun dışında ihtimal veremiyorum

Geri
Üst Alt