Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
schalkeye koyacak miyiz bro
Geçen maçlara oranla bu maç biletleri çok daha fazla satıldı kombineliler biraz ilgi gösterirse 40 bin oluruz diye düşünüyorum bu maç baya fazla kişi gitmeli çünkü takımın eksiğini kapatmak lazım![]()
Geçen maçlarda da bakmıştım baya fark var tamamen bitmese de o maçlara oranla satış daha iyi yarın da satılır en azından taraftar desteğine en ihtiyaç duyduğumuz maç Bursa maçı olacak gibi gözüküyor bu kadar sakat varken taraftar fazlasıyla agresif olmalı2,3,6,7.kategorilerde baya var bilet.
stadın koltukları yeter yenmek içinGeçen maçlara oranla bu maç biletleri çok daha fazla satıldı kombineliler biraz ilgi gösterirse 40 bin oluruz diye düşünüyorum bu maç baya fazla kişi gitmeli çünkü takımın eksiğini kapatmak lazım![]()
Taraftar doldurduğu sürece alt yapı takımını çıkarsak da kazanırlar iç sahada rakipler artık gelirken bu takım yenilmiyor diye geliyorlar muhtemelen yarın da seriye devam ederizstadın koltukları yeter yenmek için
Gusül abdesti almanın en önemli olduğu gün.Bugün Günlerden...
stadın koltukları yeter yenmek için