ne şampiyonluk
ne kupa değil
bizim aşkımız
bursasporum
biz senin rengine aşığız

Puan kaybı muhtemel:/
Umarım taraftar çoşkusu ile maçı alırız.

Takimi özledik

Herhangi bir sakatlik yasamadan umarim galibiyet ile atlatiriz bu maci

Mugdat Celik'in golü var.

Dpz0921W4AAUw81.jpg

Geçen maçlara oranla bu maç biletleri çok daha fazla satıldı kombineliler biraz ilgi gösterirse 40 bin oluruz diye düşünüyorum bu maç baya fazla kişi gitmeli çünkü takımın eksiğini kapatmak lazım :D

Geçen maçlara oranla bu maç biletleri çok daha fazla satıldı kombineliler biraz ilgi gösterirse 40 bin oluruz diye düşünüyorum bu maç baya fazla kişi gitmeli çünkü takımın eksiğini kapatmak lazım :D

2,3,6,7.kategorilerde baya var bilet.

2,3,6,7.kategorilerde baya var bilet.
Geçen maçlarda da bakmıştım baya fark var tamamen bitmese de o maçlara oranla satış daha iyi yarın da satılır en azından taraftar desteğine en ihtiyaç duyduğumuz maç Bursa maçı olacak gibi gözüküyor bu kadar sakat varken taraftar fazlasıyla agresif olmalı

Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim, Bursaspor maçı öncesinde sakat futbolcularından ötürü kadro kurmakta zorlanıyor.
FutbolArena - Galatasaray, Spor **************************** Süper Lig'in 8. hafta açılış maçında yarın sahası Türk Telekom Stadı'nda Bursaspor ile karşı karşıya gelecek. Galatasaray'da Bursaspor maçı öncesinde eksik oyuncular can sıkıyor.

Garry Rordigues, Bursaspor maçında oynayacak mı?

Galatasaray'da Teknik Direktör Fatih Terim'in korktuğu başına geldi! A Milli Takım kampında bulunan ve Bursaspor maçı öncesinde 7 yabancı oyuncusu tek antrenmanla maça çıkacak. Milli takımlarında sakatlanan Belhanda, Rodrigues ve Donk'un yarın sahada olması bekleniyor.

Fatih Terim'in karşılaşmaya yetiştirilmesini istediği 3 futbolcusunun da kadroda yer alması beklenirken Milli Takım kampında sakatlanan Onyekuru, yarın forma giyemeyecek.

Belhanda, Rodrigues ve Donk, Bursaspor maçında forma giyebilecek mi?

41964.jpg

Muhtemelen bu tip bir kadro ile sahada yer alırız

Belhanda, Garry ve Donk konusunda rakibi şaşırtmak amacıyla fake atmış olabilir miyiz :D

Geri
Üst Alt