bu ligde kolay maç yok artık. lig sonuncusu erzurum bile kök söktürdü

fener macını iple çekiyorum
bu maçla alakalı yorum yapmaya gerek yok kazanacağız, iç saha serisi devam edecek(inşallah)

kargaların göztepe ile deplasmanda oynayacağı bir haftayı 3 puansız kapamak düşünülemez.

Geçen sene iç sahada tek puan kaybını Tudor’un saçma 3-5-2si ile fb maçında yaşadık.Bu sene takım daha zayıf.Gomis gibi bir silah yok.Yinede 17’de 17 imkansız değil.

Geçen sene iç sahada tek puan kaybını Tudor’un saçma 3-5-2si ile fb maçında yaşadık.Bu sene takım daha zayıf.Gomis gibi bir silah yok.Yinede 17’de 17 imkansız değil.

20. dkya kadar 3lu defans oynamistik ahbab
serdar cikinca 4lu olmustu

İçerde rahat kazanır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kalan 9 maçta alınacak 20 puan gayet işimizi görür, hatta 17 puan da kötü değildir ama maçlara baktığımda zar zor 2 beraberlik yakıştırabildim, diğerleri galibiyet tabi; yani 23 puan:cool:...

Takımın ortaya koyduğu futboldan da memnuniyetsizliğimi belirtiyorum ama işte taraftarlık güdüsü böyle bir şey. Dediğim gibi, 9 maç 20 puan olarak belirledim baremi. Oynanan futbol kalitesindeki asıl patlamayı; ara transferde eldeki para edecek, düşük verimli birkaç oyuncunun (İsim saymayayım şimdi) akıllıca paketlenip, yapılacak nokta atışı en az iki yeni transferle birlikte, 2. yarıda umuyorum..

Daha 10 gün var maça yav gereksiz bir milli maç arası yine...

Cuma günü bu maçtan sonra Çarşamba gecesi evimizde Schalke maçı ve sonrasındaki Pazar akşamı Malatya deplasmanı.

10 gün içinde 3 üst düzey maç yapacak takım. Evimizdeki ilk 2 maçı alalım da o hızla Malatya deplasmanında Donk'u forvet falan yaparız bir şekilde kazanırız yine. 3'te 3 yapacağız..

Stoper tandemi belli ozan serdar hala tartışmanız çok ilginç.

Geçen sefer Hidayet Gölbaşı çok güzel bir analiz yapmıştı evde 17 de 17 yaparsak kalan her 3 deplasmanda 1galibiyet 1mağlubiyet 1 beraberlik bize 74-75 puan getiriyor ve bu da rahatça şampiyon olmamızı sağlıyor. Dışarıdaki tüm derbileri yenilmeden atlatırsak kazanırız ya da berabere kalırsak işimiz daha da kolaylaşır

arada egleniriz,kız arkadaşların dogum günü var,dizi mizi izleriz,müzik iş güç geçer zaman

Taraftar ilk olarak ic sahadaki her maci cantada keklik ve garanti 3 puan olarak görmeyi birakmali.

Ic sahadaki oyun performansimiz da düstü bence son zamanlarda. Asiri özgüven de iyi birsey degildir cünkü adami kibirlestirir.

Taraftar ilk olarak ic sahadaki her maci cantada keklik ve garanti 3 puan olarak görmeyi birakmali.

Ic sahadaki oyun performansimiz da düstü bence son zamanlarda.
çok gol kacırıyoruz,takım demoralize oluyo ve sonrasında fazla enerji tüketiyo.burda sorun ne ona bakmalı hoca.rodrgiues kaç maçtır dökülüyo ve bencil tercihler yapıyo.pekala yunusu deneyebilir iç sahada.fernando shalke macına saklanırsa,donk-ndiaye-yunus-feghouli-onyekuru-sinan olabilir

Ic sahadaki oyun performansimiz da düstü bence son zamanlarda. Asiri özgüven de iyi birsey degildir cünkü adami kibirlestirir.
artık rakip takımlar bize karşı çok katı savunmalarla çıkıyor,santraforsuz oynamamız da kapalı savunmaları açmamızı çok zorlaştırıyor. bunun bilincinde oldukları için kesinlikle boş alan bırakmıyorlar. antalya bile kendi sahasında 11 kişi kapandı bu eksikliğimizi fırsat bilerek

İç-dış saha puantajı hep böyle gitmez. İç sahada birkaç maç puan kaybı da olacaktır; dış sahada 3-5 maçlık galibiyet serisi de yakalanacaktır. Skorlar yanıltmasın; ne içerde varsayıldığı kadar iyiyiz, ne de dışarda çok çok kötüyüz (Trabzon faciasını ayrı tutmak lazım); tatmin edici olmaktan uzak görüntüdeki futbolla bir şekilde yola devam etmekteyiz. Ara transferde de doğru hamleler yapılamazsa geçmiş olsun zaten!...

Geri
Üst Alt