+ olarak en sevdiğimiz gün Cuma.

Son 2 sezon da 6 cuma maçı 6 galibiyet.
Cuma aslında taraftar sayısı için dezavantajlı bir durum fakat taraftarımızı da tebrik etmek lazım stadı boş bırakmıyorlar. Mesela Beşiktaş'ın Cuma gününde acayip istikrarsız performansı vardı geçen sene Cuma maçlarında baya ümidi kesiyorlardı :D

Sinan ve Feghouli oynar buyuk ithimal

Yunus Feghouli Sinan
Eren

Cuma aslında taraftar sayısı için dezavantajlı bir durum fakat taraftarımızı da tebrik etmek lazım stadı boş bırakmıyorlar. Mesela Beşiktaş'ın Cuma gününde acayip istikrarsız performansı vardı geçen sene Cuma maçlarında baya ümidi kesiyorlardı :D

Taraftar açısından kötü ama takımın daha iyi oynadığı da gerçek bizim takım baskı altında çok zorlanıyor mesela 3 rakip kaybetmiş olsun o hafta maçı kesin almamız gerekicek en son oynuyoruz alamayız.

İlk oynayıp al maçı kafa rahat takıl.

Şu kombine, bilet işini düzeltseler bence Cuma günü bile 40 k nın altına düşmeyiz.

Devir de yapamıyor, kulübe de devredemiyor millet şu an biletleri boşa gidiyor.

Taraftar açısından kötü ama takımın daha iyi oynadığı da gerçek bizim takım baskı altında çok zorlanıyor mesela 3 rakip kaybetmiş olsun o hafta maçı kesin almamız gerekicek en son oynuyoruz alamayız.

İlk oynayıp al maçı kafa rahat takıl.

Şu kombine, bilet işini düzeltseler bence Cuma günü bile 40 k nın altına düşmeyiz.

Devir de yapamıyor, kulübe de devredemiyor millet şu an biletleri boşa gidiyor.
Bu sistemle ilgili kalıcı düzenlemeler getirmek gerekiyor 35 bin 40 bin 45 bin arasında baskı açısından büyük farklar oluyor ki bunu Loko, Başakşehir, Beşiktaş maçlarında bir kez daha gördük rakiplere nefes aldırmadık 45+ olduğumuz her maç bizi durdurmaları daha güç hale geliyor.

Erzurum - Porto - Antalya deplasmanı serisini çok iyi geçtik özellikle ligde 2/2 olunca bu maçada motivasyon olarak yansıyacaktır bir de rakipler Göztepe ve Sivas gibi deplasmanlara gidiyorlar alınacak 3 puan belki de 6 puan değerinde olacak maçı baştan sona kadar ciddiyetle oynamalıyız

Bu sistemle ilgili kalıcı düzenlemeler getirmek gerekiyor 35 bin 40 bin 45 bin arasında baskı açısından büyük farklar oluyor ki bunu Loko, Başakşehir, Beşiktaş maçlarında bir kez daha gördük rakiplere nefes aldırmadık 45+ olduğumuz her maç bizi durdurmaları daha güç hale geliyor.

Erzurum - Porto - Antalya deplasmanı serisini çok iyi geçtik özellikle ligde 2/2 olunca bu maçada motivasyon olarak yansıyacaktır bir de rakipler Göztepe ve Sivas gibi deplasmanlara gidiyorlar alınacak 3 puan belki de 6 puan değerinde olacak maçı baştan sona kadar ciddiyetle oynamalıyız

Bizim stad çok büyük 30 bin olunca sanki boş gibi oluyor.

Ondan dolayı psikolojik eşik olan 40 k önemli ama Cuma maçlarında şu an ki mevcut bilet sistemiyle çok zor neyse ki haftaya Fb maçı var orda fulleriz Cuma günü stad nasıl doluyor görürüz ?

Forum bu maç için bu kadar rahatsa puan kaybı geliyor demektir. Dua edelim de yenilmezlik serisini sürdürelim. Bu kadar sakata rağmen böyle 5-6 atarızcılar varsa işimizi zor...Dandik Erzurum'u bile 1-0 yendik biz sakatlıklar yokken...

Sakat, yorgun, rotasyon derken Bursa maçına şöyle bir kadroyla çıkarız:

______________Muslera
Mariano___Ozan___Serdar___Ömer
_________Ndiaye___Fernando
Yunus______Feghouli_____Onyekuru
_______________Eren

Yunus yerine Sinan Gümüş te olabilir. Maçın gidişatına göre sonradan oyuna Maicon ve Muğdat girebilir.

Linnes, Nagatomo, Donk, Belhanda ve Rodrigues dinlendirilsin. Schalke maçında Belhanda hariç hepsi lazım olacak.

Bence de yapması gerekiyor bu da bazı koşullar isteyerek olabilir mesela kombine sahiplerine geldiği maç sayısına göre bir sonra ki sezon kombine fiyatlarında ciddi avantajlar sağlanabilir sonuçta her maça gelen adam takımına ciddi anlamda katkı sağlıyordur. 17 maça gelen adamla 3 maça gelen adam eşit olmamalı diye düşünüyorum 17 maça gelen adama sene sonu ekstradan %20 indirim yaparsın gelmeyenleri tespit edip de kombine aldırmamak daha mantıklı olur. Hem böylece biletlere de uçuk fiyat isteme olayı engellenmiş olur.

Diğer yöntem de kombine satmama kararı alıp maç maç bilet satılabilir

Hido yla karsilikli yuruttugunuz sohbet ilgimi cekti ve kiymetli bir konu . 50 tane milli mac arasi baydi veya onun ayagi kopsun tarzi sacma sapan , bir anlam ifade etmeyen mesaj yerine hatri sayilir bir mevzuya deginmissiniz

Bu sezon tum indirimlere ek olarak 5% lik sembolik bir indirim tanimladilar belirli sayida macin uzerinde katilim saglayanlara . Fakat rakami ve acaba o koltuk icin mi yoksa o kisi icin mi saydilar rakami bilmiyorum

15 ya da 17 olsa gerek . Fakat ben kendi kombinemle kendim maca gitme sayisi olarak 17 mi tutturmam lazim yoksa birine devredip yahut kulube devredip o koltuk icin mi 17 bulmak lazim bilmiyorum

Bir de kulubun senelerdir amatorlugu , bu tip firsat ve indirimleri , madem bir sarta bagliyorsun , o sartin anonsu ve bilgisi kombine yenilerken "suurrprizzz , 5% indirim" diye verilmez . 2017-2018 sezonu yani gecen yilki kombineyi alirken belirtilir ki bir anlami olsun

Ustelik 5% cok yetersiz bir oran . Ben her sezon 90% in uzerinde katilim sagliyorum , gecen sezon ise firesiz gitmisim denk gelmis . Hatta forumda 23/23 muydu neydi yapan 100 kusur kisi var diye kulup haber yapmis , onu koymuslardi . Onun disinda da maksimum 2-3 mac kacirmisimdir

Sadakat saglamak icin surekli kombine alip katilim gosterenleri tesvik kadar , bjk den kopyaladigimiz devir mevzusunu da cozmek lazim , kesin katiliyorum

Devir kisitlamasini bir yerde anliyorum , es dost uzerine kombineler alan ve bunlari pazarlayan ve gelir elde eden insanlar var . Ama diger yandan da lig/avrupa/kupa topladigin zaman 25 leri gecen bir mac sayisinda 7 devir sayisi cok dusuk

Kulube devir sartlari da cok dezavantajli

-hem kulubun o bilet kategorisindeki biletleri tukenecek

-hem senin biletini alan biri olacak

-bu olursa gise fiyatinin 60% i iade edilecek

-ama bunu para olarak alamayacaksin

-ustelik bununla mac bileti dahi alamayacaksin (ornegin bir baska takima veya Gs nin bir deplasman tribunune)

Ozellikle son madde degistirilmesi lazim olan bir sey . Cunku onca seyden sonra gelecek 60% i sadece seneye kombinede indirim olarak alabiliyorsun

Bu sartlarda kimse kulube devirle ugrasmaz. Cazip kilmak icin ya 60% i arttirirsin ya da nakit veremiyorsan bile bu puani passolig sistemi ile entegre kullanip her macta gecer hale getirirsin . Bu haliyle sakat dogmus cocuk resmen

Bir de sanirim , emin olmamakla beraber , bir olumsuz konu daha var .. bir bloktaki biletini kulube devrettiginde , o bloktaki biletler bitse bile , atiyorum dogu alt 114 , eger ayni fiyat yani kategoride bati 103 misal , bilet varsa , halen senin doguyu satisa sokmuyor .. bu sartlarda fb ve CL maclari disinda ust kategori bilet devirleri hic bir anlam ifade etmez hale geliyor

Bugün öğleden sonra saat 2 gibi maçın hakemi belli olacak.

Benim tahminim Halil Umut MELER - Özgür YANKAYA ikisinden biri olur. Tutacak mı bakalım tahminim?

Forum bu maç için bu kadar rahatsa puan kaybı geliyor demektir. Dua edelim de yenilmezlik serisini sürdürelim. Bu kadar sakata rağmen böyle 5-6 atarızcılar varsa işimizi zor...Dandik Erzurum'u bile 1-0 yendik biz sakatlıklar yokken...
Baya pis Mac olacak aksine. Hakem+ Gary yok+ forvet malum

Sakatlari,milli aradan yorgun donen oyunculari,akillarin Schalke macinda olacagini ve Aybaba'nin direncli bir herif oldugunu dusunursek zor mac.

Biraz daha gece alinsaymis ya mac. Soyle 00:30 felan dusunuyordum sahsen.

Ali Palabıyık'a hiç şaşırmadım. Tinerciler günlerce ağladı, operasyon hakemi verilmiş adeta. Fenerbahçe'yi her maç kurtaran bu adam Akhisar deplasmanında aleyhimize penaltı uydurup maçı elimizden almaya kalkmıştı.

Geri
Üst Alt