Chedjou yicek bizim hücum hattını trk başına hemde, ahanda bakın görün ?

Bana da tam tersine Chedjou hata yapacak ve fenerliler eski gsli işte bilerek yaptı muhabbetine girecekler gibi geliyor

Fatih Terim: "Milli aranın ardından derken, bu ara bize iyi gelmedi maalesef. Garry Rodrigues sakatlık sorunuyla geldi. Belhanda şu anda oynuyor ama o da her an oyunun içinde elini kaldırabilir. Nagatomo, Muslera ve Feghouli dün akşam geldi. Bunları tespit olarak söylüyorum."

Adamın doğum gününü kutlamak için kaç para aldı acaba? Beleşe günahını vermez bu.

ONEPLUS A5000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim: "Milli aranın ardından derken, bu ara bize iyi gelmedi maalesef. Garry Rodrigues sakatlık sorunuyla geldi. Belhanda şu anda oynuyor ama o da her an oyunun içinde elini kaldırabilir. Nagatomo, Muslera ve Feghouli dün akşam geldi. Bunları tespit olarak söylüyorum."
Belhanda elini kaldırırsa güzel olur hocam en az derbiye kadar da sakat kalsın hatta

sakho ve cisse ligin orta sınıf takımlarında bizim forvetimiz kız derdibok

suratsiz sinanin yerine keske mugdat oynasaydi forvette. su cocuga üzülüyorum ya.

hafta ici maicon linnes nagatomo donk ve erenin 11de olacagi artik kesin gibi bugün yedek olduklarina göre dinlendiriyor hoca.

SONUNDA KAVUSUYORUZZZZZZZZ

ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN HEDEF 3 PUAN

dominoes reklamini sunan serefsizi bulsam islak odunla doverim. o nasil gicik bir ses tonudur arkadas.

Garry oyle sacma dalma yaw

Geri
Üst Alt