Ulan bir tane adam iyi oynamaz mı ? Hepsi berbat taraftar tempoyu artırmalı başka çare yok ! Eren yokken 30 tane orta açan takım Eren varken 2 tane orta açmadı.

Bu takım nasıl gol atacak ? Zaten kaç haftadır sorun var. Son 2 lig maçımız 1-0 Maicon ve Donk. Forvet almayanlar utansın ne yapalım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih terim milli arada herhalde milanoda tatile gitti.

Rezil rusva takimin haline bak, herkes dokuluyor.

Yetersiz aga bu takim.bildigin yetersiz

Ben garry rodriguez tanıyamaz oldum.. Ömer 2 kez çok iyi kaçırdı hiç kullanamadı topu yok gibi resmen sahada.. Gerçi kim var deseniz yeridir deplasman olsa %100 yenildik derdim şu maça

Sakatlıklar sonrası herkesin morali bozuldu bu maçtan 1 puan alırsak derbi kazanmış gibi sevinirim.

Bana izledigim sacmaligin hesabini verebilecek biri var mi?

ft'nin forumdaki fedaileri olmasin, mumkunse hesabini ft versin. Musade ederseniz tabi ki

Bu ömer tutkusunuda anlamıyorum. Yuto her maç oynuyordu sorunsuz. Ömer de türkiye kupasında oynasın işte.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bizimkiler antrenmanlarda hiç bir halt yapmıyor demek ki. Ayakta duracak halleri yok neredeyse hepsinin.

En diri olan en güven veren futbolcu 18 yaşındaki Ozan.

sent via GSC

yanlı görmediysem erenin ayagına hic top degmedi

Top öne gelmiyor hiç, rakibi Rodriguez hariç zorlayan yok. 10 numaramız asalak bir mal olduğu için beklerden yaratıcılık bekliyoruz. Bu takıma oyun kurucu lazım ki etrafını da biraz oynatsın. 10 numarada Belhanda oynamaya devam ederse bu kabız futbolu daha çok izleriz.

Surekli 15 gunluk molalara laf ediyorsunuz da 3 mesajin 1 i bununla alakali . Masturbasyon gibi oldu

Avrupanin 50+ , hatta brezilyasi arjantini ta kalkip suudi arabistana gidip mac yapiyorlar

Dunya bu 15 gunluk arayi veriyor da bir GS ye mi dert oluyor

Hayret bir sey . 15 gun ara varsa dinlenirsin , milli mactan sakat kac kisi dondu ? Kendilerine bakmamak ya da antrenman sakatligi bunlar

Bahaneyi disarida aramanin alemi ne

Futbol oldukca bu milli takimlar da olacak . 3 hafta sonra yine 15 gun ara var

Sonra devre arasi var , marttan itibaren de euro 2020 elemeleri basliyor , 2019 kasiminda nations league play off lari var

Boyle gidecek bu ..

4.hakem kayip zamani 4dk olarak isaret etmis olabilir ama 45+4 dakikami hayatimdan caldiniz geri verin lan

Tamam iyi oynamiyoruz da, bursa da zaman gecirmek icin bir tek resmi teklif yapmadiklari kaldi!

Geri
Üst Alt