Bana kızmayın ama, oyun olarak şu Fenerbahçe'den hiç farkımız yok. Ha bizim bir farkımız varsa bir şekilde golü buluyoruz, fenerde o da yok.
katılmıyorum. tempo sorunumuz var fakat fenerden çok daha iyi oynadığımız aşikar. ligde en berbat oyunu oynayan fener olabilir.

Bana kızmayın ama, oyun olarak şu Fenerbahçe'den hiç farkımız yok. Ha bizim bir farkımız varsa bir şekilde golü buluyoruz, fenerde o da yok.
Hocam en azından bizde bireysel yetenekli oyuncular var kötü oynasak bile bir şekilde fark yaratmaya çalışıyorlar.Bir de şu Frey'e bak mesela,Eren bundan 100 kat daha topçu

basaksehir kazandi sinancim. en onemli rakibimiz onlar. sonra trabzOn geliyor. besiktastan bir halt olmaz
Trabzonu gerçekten hesaba katmak gerekir.

Adamların ligimiz için doğru hücumsal huraaa futbolu oynayıp iki santrfor tandemin kimyasını tutturmuş gibiler

Son düzenleme:
Fb den iyi oldugumuz yegane nokta ic sahada ozellikle daha oyuna hukmetmemiz

Onun disinda sahaya yayilim , oyun plani olarak aynen bitigiz .

Basaksehiri de begenmiyorum , acik bulunca 1 gol atip mac bitiren kisir bir takim , asla sans vermiyorum

Yine en favori takim bence bjk . Ama asla taliscali zamanki gibi surpriz isler yapamazlar , onlar da ciddiyeti her biraktiklari mac puanlari sacarlar

Ama ne yaptigini bilme ve pozisyona girme acisindan en zengin ve cesit bjk de

basaksehir kazandi sinancim. en onemli rakibimiz onlar. sonra trabzOn geliyor. besiktastan bir halt olmaz

Basaksehir rakip olamaz bu sene , kesin inaniyorum buna

Trabzona katilabilirim ama bir kac mac daha gormek lazim , cunku hep bir hava yakalayip sonra gocuyorlar

Bjk cok puan kaybetti ama konya ve bursa gibi deplasmanlari , fb derbi deplasmani oynadigi unutulmasin . Bu 3 mac bize denk gelince gidip 9 puan yazmayacagiz sanirim

Biz gayet iyi periyodu 8 puan kaybi ile gectik , hadi bir surpriz olur , akhisar . Ama o zaman iceride bursaya 2 puan vermeyeceksin

Trabzonu gerçekten hesaba katmak gerekir.

Adamların ligimiz için doğru hücumsal huraaa futbolu oynayıp iki santrfor tabdemin kimyasını tutturmuş gibiler
bencede sampiyon olacak kadro var turkiye icin ama cokta guvenmiyorum onlara. sosa oynuyor adamlarda. bizde belhanda

Iki tane rakibimiz var , bunlar da bizim puan kaybettigimiz hafta puan kaybederse avantajimizi arttiramasak da surdururuz

Senin gibi hesap kitabı seven biri hala Fb'yi nasıl rakip görüyor şaşıyorum.

8 maçta 16 puan kaybettiler şampiyon olmak için en azından 70 puan lazım dersek bile 62 puana ihtiyaçları var 24 maçta 20 galibiyet 2 beraberlik demek matematiğe bile kafa atar bu durum.

Trabzon dan hic bir halt olmaz, Kasimpasa nin yukarida kalma ihtimali Trabzon'un kalma ihtimalinden daha yüksek.

frey tam ayi yaw nasil bir herif bu

Trabzon ve kasimpasanin zirveyi zorlamasi lige ciddi renk katar , bursa bir iki mac kazansa o da umutlanirdi

ligin en kötü 3 teknik direktöründen biri tuna tamerdir, samet aybaba bu takima daha iyi top oynatiyordu

Senin gibi hesap kitabı seven biri hala Fb'yi nasıl rakip görüyor şaşıyorum.

8 maçta 16 puan kaybettiler şampiyon olmak için en azından 70 puan lazım dersek bile 62 puana ihtiyaçları var 24 maçta 20 galibiyet 2 beraberlik demek matematiğe bile kafa atar bu durum.

Geri
Üst Alt