Yaman Alsancak
Sarı Üye
- 15 Kasım 2013
- 417
- 109
- 293
Şu emre denen yetenek fukarasını ısrarla isteyenler vardı burada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bjk ne oynuyor biri beni aydınlatsın. Taktik dehası apo ne katmış şimdi bu takıma
Yerini doldurmak çok zor değil yahu niye ısrar ediyoruz artık bilmiyorumArtık transa geçmiş o herif yapacak bişi kalmamış gibi
Taktiğin her türlüsünü deniyorlar. Bizim gibi bam bam bam oynamıyorlar. Her atakları bir plan dahilinde apo dehası binlerce çözüm ve sekil uygulatabiliyor görmüyor musun yoksa!!!Bjk ne oynuyor biri beni aydınlatsın. Taktik dehası apo ne katmış şimdi bu takıma
Daha önce denenmemiş çok değişik bir taktikle oynuyorlar.Bjk ne oynuyor biri beni aydınlatsın. Taktik dehası apo ne katmış şimdi bu takıma
Belhanda şu dönemde gitmez.Zaten güzel oyun bekleyen yok ama bu sefer bireysel maç alan adama ihtiyaç duyuyoruz bakalım winner karakterli birini getirecekmiyiz şu dönemde umarım belhanda yerine gelir birii o karakterde
Zaten güzel oyun bekleyen yok ama bu sefer bireysel maç alan adama ihtiyaç duyuyoruz bakalım winner karakterli birini getirecekmiyiz şu dönemde umarım belhanda yerine gelir birii o karakterde