STSL 19/20 H:10 | Kayserispor 1-0 Fenerbahçe | MS | 3 Kasım

Adamlar 90 lardaki büyük takımlar gibi oynuyo depkasmanda içerde baskılı . sinir oldum

Kayseri nasıl süper lig takımı, halı saha turnuvalarında bile oynayamazlar.

Şimdi şu emre'bin kaburgası kırık hııı? Tabi tabi..

Frikikci Ozan.

Maci izlemeyen biri olarak fener iyimi oynuyor kotumu simdi anlamadim

fener'de pek bir şey yok şu ana kadar ama kayseri "benim rakip kaleye gitmeye çapım yetmez" diye bağırıyor.tek gol yeter fenere o yüzden.

Fener gayet iyi oynuyor. Bir tane pozisyon vermedi hatta deplasmanda olmasına rağmen Kayseri çıkamıyor, Fener topa ve oyuna hakim çok rahat yenerler yani bu oyunla. Biz hangi deplasmanda böyle oynadıkta bunu eleştireceğiz he Fenerin pozisyonu var mı derseniz o da yok ama yakın yani pozisyon yaratmak için şansı olan taraf onlar.

Moses ne şut attı yalnız he direkten gelen ses iyiydi.

Maci izlemeyen biri olarak fener iyimi oynuyor kotumu simdi anlamadim
Baskılı oynuyo renktas bakma sen kötü diyenlere..Kayesrinin tek atağı yok tek bindirmesi yok tek şutu yok..Top sürekli fenerde sağda solda bulusyolar net pozisyonları yok ama heran bişey yapabilir hissi veriyolar binkere basiyolar top kapiyolar..yıllar öncesi alta y Galatasaray maçı gibi düşün 0 0 ama bı iki atar alırız maçı dedigin zamanlar gibi onların oyunu Kayseri geride sürekli sağlı sollu korner kullanıyorlar fail alıp tekrar basiyolar
Ayrıca su oyunu herhangi bi deplasmanda biz oynaylim öpüp başımıza koyarim

moses direk.ardından kayseri kontrayı harcadı

Baskılı oynuyo renktas bakma sen kötü diyenlere..Kayesrinin tek atağı yok tek bindirmesi yok tek şutu yok..Top sürekli fenerde sağda solda bulusyolar net pozisyonları yok ama heran bişey yapabilir hissi veriyolar binkere basiyolar top kapiyolar..yıllar öncesi alta y Galatasaray maçı gibi düşün 0 0 ama bı iki atar alırız maçı dedigin zamanlar gibi onların oyunu Kayseri geride sürekli sağlı sollu korner kullanıyorlar fail alıp tekrar basiyolar
Ayrıca su oyunu herhangi bi deplasmanda biz oynaylim öpüp başımıza koyarim
Kardeş sen hangi maçı izliyon? Feneri övmek için kırk takla atma top mop oynadığı yok adamların ki karşılarında ligin açık ara en boktan takımı var

F3111 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

1 dakika içinde önce fenerin topu direkten döndü ardından Kayseri kontrada çok önemli pozisyonu değerlendiremedi dönen topta kontrada fener pozisyona girdi garry vurdu kaleci kurtardı ama ofsayt diye durdu oyun.Mensah aptalı 5 e 2 pozisyonda mal gibi pas attı Adebayor'a bok etti pozisyonu.

Geri
Üst Alt