Hakan Kağan
10 Numara!
- 26 Haziran 2010
- 10.641
- 3.000
- 458
Adamlar 90 lardaki büyük takımlar gibi oynuyo depkasmanda içerde baskılı . sinir oldum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
P.c herifBu Vedat gerçek bir karaktersiz. Emre abileri iyi yetiştiriyor bunları.
Kayseri bu maçtan puan koparsın foruma 1 hafta girmem
Kayseri bu maçtan puan koparsın foruma 1 hafta girmem
Baskılı oynuyo renktas bakma sen kötü diyenlere..Kayesrinin tek atağı yok tek bindirmesi yok tek şutu yok..Top sürekli fenerde sağda solda bulusyolar net pozisyonları yok ama heran bişey yapabilir hissi veriyolar binkere basiyolar top kapiyolar..yıllar öncesi alta y Galatasaray maçı gibi düşün 0 0 ama bı iki atar alırız maçı dedigin zamanlar gibi onların oyunu Kayseri geride sürekli sağlı sollu korner kullanıyorlar fail alıp tekrar basiyolarMaci izlemeyen biri olarak fener iyimi oynuyor kotumu simdi anlamadim
Adamlar 90 lardaki büyük takımlar gibi oynuyo depkasmanda içerde baskılı . sinir oldum
Len ne biçim üsluphadi len
Kardeş sen hangi maçı izliyon? Feneri övmek için kırk takla atma top mop oynadığı yok adamların ki karşılarında ligin açık ara en boktan takımı varBaskılı oynuyo renktas bakma sen kötü diyenlere..Kayesrinin tek atağı yok tek bindirmesi yok tek şutu yok..Top sürekli fenerde sağda solda bulusyolar net pozisyonları yok ama heran bişey yapabilir hissi veriyolar binkere basiyolar top kapiyolar..yıllar öncesi alta y Galatasaray maçı gibi düşün 0 0 ama bı iki atar alırız maçı dedigin zamanlar gibi onların oyunu Kayseri geride sürekli sağlı sollu korner kullanıyorlar fail alıp tekrar basiyolar
Ayrıca su oyunu herhangi bi deplasmanda biz oynaylim öpüp başımıza koyarim