Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.111
- 72.750
- 5.188
Ya visca? Ağzına etti maçın. Salak o pozisyonda sola bıraksa boş kale gol 2-0Ayrıca caicara çok kötüydü.furkan ve kerim frei de maçın içine etti.vedat fena golcü değil.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya visca? Ağzına etti maçın. Salak o pozisyonda sola bıraksa boş kale gol 2-0Ayrıca caicara çok kötüydü.furkan ve kerim frei de maçın içine etti.vedat fena golcü değil.
Doğru oyunu oynuyorlar, kadro oturmuş. Vedat’ın indirmedigi hava topu yok oyun onun uzerine isliyor. Duran topcuları sağlam, Emre + Deniz su an ligin en iyi 5 duran topcusu arasında bence. transfer döneminde her gun yazdım ilk 11’e duran top kullanabilen birini transfer edelim diye. Yine Belhanda’ya kaldık biz, sokuk sokuk toplar acıyor iceri. Tolga bile top oynuyor bu fener’de, demek ki bir seyler isliyor. İslemeyen oyunda tolga yeteneksizi is yapamaz. Altay macı basaksehirden aldı fenere verdi, altay da ligin en iyi kalecilerinden bence, hazirlik maclarında da takip ettim adami.
Her boku elestirmeyin yani, tas gibi top oynuyorlar görün bunları, gecen sene rakibimiz yok diye sampiyon olduk, bu sene sağlam bi rakip var.
Biz takıldık forvete, defans hattımız leş. Bi marcao cezalı duruma düstü oynatacak stoper yok bu hafta takımda. Beklerimiz desen ölü, bi Linnes var ona da ısınamadık. Nzonzi ve seri abartıldıgı kadar iyi topcu degiller. 10 numara desen Belhanda çöpü var, tek artı yönümüz kanatlarımız, yoksa leş bi kadromuz var. Dream team diye öve öve bitiremedi bazıları forumda kadromuzu ama fenerin su anki kadro cok cok daha iyi bize gore
Şampiyon olamamak değil ama fenerin şampiyon olması çok koyar.Bu senede şampiyon olacaz inşallah.Ha olamazsak da canı sağolsun hocanın ve teknik ekibin.
Rtaş sen mod değilmiydin yanlış mı hayırlıomGidin kendi cöplügünüzde ötün amk sünepeleri
Bu senede bir halt olmaz sizden
Yok degilim olsam bile yine aynisini yazardimRtaş sen mod değilmiydin yanlış mı hayırlıom
Evet o da kötüydü.basksehir 5 onemli eksikle cikinca fenerin yenmeisne sasirmazdim ama fener top oynamadi.basaksehir baya kacırdı 2.yariYa visca? Ağzına etti maçın. Salak o pozisyonda sola bıraksa boş kale gol 2-0
Saçmalamışsın, adamların sağ bekte ozan sol bekte dirar oynuyor ve sen bizim bekler ölü diyorsun, nzoni ve seri iyi topçu değilse kimi getireceğiz luca modric'mi gelsin beyim? aynı bölgede adamlarda müzmin sakat tolga ve 40 yaşındaki emre oynuyor.Doğru oyunu oynuyorlar, kadro oturmuş. Vedat’ın indirmedigi hava topu yok oyun onun uzerine isliyor. Duran topcuları sağlam, Emre + Deniz su an ligin en iyi 5 duran topcusu arasında bence. transfer döneminde her gun yazdım ilk 11’e duran top kullanabilen birini transfer edelim diye. Yine Belhanda’ya kaldık biz, sokuk sokuk toplar acıyor iceri. Tolga bile top oynuyor bu fener’de, demek ki bir seyler isliyor. İslemeyen oyunda tolga yeteneksizi is yapamaz. Altay macı basaksehirden aldı fenere verdi, altay da ligin en iyi kalecilerinden bence, hazirlik maclarında da takip ettim adami.
Her boku elestirmeyin yani, tas gibi top oynuyorlar görün bunları, gecen sene rakibimiz yok diye sampiyon olduk, bu sene sağlam bi rakip var.
Biz takıldık forvete, defans hattımız leş. Bi marcao cezalı duruma düstü oynatacak stoper yok bu hafta takımda. Beklerimiz desen ölü, bi Linnes var ona da ısınamadık. Nzonzi ve seri abartıldıgı kadar iyi topcu degiller. 10 numara desen Belhanda çöpü var, tek artı yönümüz kanatlarımız, yoksa leş bi kadromuz var. Dream team diye öve öve bitiremedi bazıları forumda kadromuzu ama fenerin su anki kadro cok cok daha iyi bize gore
senin tüm yorumlarında bir tuhaflık var..çok belli ediyorsun..modlar bu arkadaşı inceleyin..bu kadar fener güzellemesi olmaz..fenerin kadrosu bizim kadrodan çok çok daha iyi diyor..hadi antuya...Doğru oyunu oynuyorlar, kadro oturmuş. Vedat’ın indirmedigi hava topu yok oyun onun uzerine isliyor. Duran topcuları sağlam, Emre + Deniz su an ligin en iyi 5 duran topcusu arasında bence. transfer döneminde her gun yazdım ilk 11’e duran top kullanabilen birini transfer edelim diye. Yine Belhanda’ya kaldık biz, sokuk sokuk toplar acıyor iceri. Tolga bile top oynuyor bu fener’de, demek ki bir seyler isliyor. İslemeyen oyunda tolga yeteneksizi is yapamaz. Altay macı basaksehirden aldı fenere verdi, altay da ligin en iyi kalecilerinden bence, hazirlik maclarında da takip ettim adami.
Bu senede şampiyon olacaz inşallah.Ha olamazsak da canı sağolsun hocanın ve teknik ekibin.
Aynen öyle geçen sezonki fener bir istisnaydı herkes bu sene de öyle olacağını düşünüyordu bu yorumlar da ondan galiba ama biz saçmalamazsak götürürüz yine 39luk emrenin ayağına bakıyorlarGeçen seneki Fener'e öyle alıştık ki,adamlar puan alsa,ufak bir şeyi doğru yapsa gözümüze batar oldu.Şuan ki verilen tepkiler de bundan dolayı diye düşünüyorum.Şahsi fikrim transfer yapmazsa bu Fener'in şampiyon olma ihtimali yok.