Tayfun İnce
Parçalı Üye
- 18 Eylül 2018
- 4.904
- 4.575
- 698
Ersun Yanal takimlari lige genelde hazir girer. Ikinci yarida gumler. Fazla dikkate almaya degmez. Bu yil en buyuk rakibimiz yuksek muhtemel Trabzon olur.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
5 te 5 yapacaklar
6. Hafta Biz kazaniriz ilk puan kayiplarini yasarlar
Abartildigi kadar iyi degiller ama oyundan düsmüyorlar
90+ golleri daha cok görecegiz
Başakşehir 3 as adam eksik ve bariz bu sene ilk 3te olamayacak.Bu maçlar psikolojik üstünlük getirir. Sen lige yeni çıkmış Denizli deplasmanında rezil oyna kaybet, adamlar ligin en zor deplasmanlarından birini 3 puanla kapatsın. 6 puan geriye düştük bile.
Falcaoyu alıp stoper oynarsak nasıl katkı verir garry rodriguez i 10 milyona satarken önce sağ açık oynadı adam ben sol açık oynarım dedi bruma gitti şov yaptı yerinde oynamamak çok farkeder adam i neredeyse 3 yıldır izliyorum nice te şov yaptı adam ingilterede de kötü değildi daha kimi alabiliriz oraya.Nzonzi ve Seri’ye kötü demedim, abarttıgınız kadar dream team’lik topcu degiller. Keza bunu hazırlık maclarında da resmi 2 maçta da seri icin gördük. Yerinde oynamıyor ayaklarını geciniz, dream team’in topcusu kendini her yerde belli eder
Trabzon herkesi yener Fener'e yatar bu kuralı bilmiyor musun renkdaş?Trabzon'u nah yenerler.
Falcaoyu alıp stoper oynarsak nasıl katkı verir garry rodriguez i 10 milyona satarken önce sağ açık oynadı adam ben sol açık oynarım dedi bruma gitti şov yaptı yerinde oynamamak çok farkeder adam i neredeyse 3 yıldır izliyorum nice te şov yaptı adam ingilterede de kötü değildi daha kimi alabiliriz oraya.
Seri den xavi iniesta beklememek lazım ama sistem oyuncusudur tuttu mu isler mesela Nzonzı 8 oynayamaz anca 6 oynar çok fark var aslında.Ama bu dedigin cok uc ornekler. 6 no ile 8 no’yu kıyaslamakla 9 no ile 3 no’yu kıyaslamak aynı sey degil. Kaldı ki ben Seri’ye kötü topcu demedim hicbir zaman, abartılacak bir topcu olmadıgını iddia ettim sadece
Ofsayt kuralını yanlış biliyorsun sanki Aydın?..Top Emre' nin ayağından çıktığı anda Deniz ofsayt pozisyonunda ise bayrak kalkar, düdük çalar. Sonrasında topa kimin temas ettiğinin bir önemi yoktur...
Topu rakip oyuncu (Geri pas maksadıyla filan) BŞ kalesine yönlendirmiş olsa ofsayt olmazdı. Bu tamamen farklı bir senaryo...
Bu pozisyonların ikisi de net ofsayt. Devam ettirdilerse hakemler hatalı karar vermişler...Doğru biliyorum gayet geçen sene kazandığımız Başakşehir maçı
![]()
Bjk-Antalya
![]()
İki pozisyonda da gol kararı verildi,oyuncular ofsayt olmasına rağmen çünkü top rakipten geldi
Kural değişti.Bu pozisyonların ikisi de net ofsayt. Devam ettirdilerse hakemler hatalı karar vermişler...