Rıfkı Karakülah
Ulubatlı Souness
- 8 Aralık 2008
- 35.654
- 10.258
- 2.168
ne diyor kısacasıErman toroglu 10 dkdır ofsayt pozisyonunu tartisiyor
Rezalet
tartışmalı falan diyorsa terimin aspora yasağından dolayı öyle konuşuyordur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne diyor kısacasıErman toroglu 10 dkdır ofsayt pozisyonunu tartisiyor
Rezalet
Buna da yasak getirsek bizim hakkımızda konuşamasaErman toroglu 10 dkdır ofsayt pozisyonunu tartisiyor
Rezalet

ne diyor kısacası
tartışmalı falan diyorsa terimin aspora yasağından dolayı öyle konuşuyordur
Bilemedim yani tamam ben de akan oyunu seviyorum, sert müdahaleler oyun kuralları içinde filan ama İngilizler bunu gerçekten abartmış durumda başka bir maçta da yaşandı benzeri olay yine vermediler de hatırlamıyorum gerçi zaten Premier Ligin yöneticileri vs açıklamış en başta da CL finalindeki penaltıyı bizim ligimizde çalmayız haberiniz olsun gibisinden ama o zaman sadece ofsayt vs durumunda yararlanmak adaletsiz geliyor bana, faydalanılacak bir imkan varken bi durumda bakıp, diğer durumda ötelemek sinir bozucu. Bizim lig uygulaması daha berbat tabii bu haliyle orta hakemlere gerek yok çünkü her şeyi vara soruyorlar zaten o zaman sahaya çıkmasınlar madem direk vardan yönetilsin daha kolay olur süreç uzamaz.Bugünkü maçları izleyemedim geçen haftalarda gayet iyiydi

Bi kere gösterdiler azubukeyi bana sanki ayağının ucuyla değdi gibi geldiBence değmiyor pozisyon açık ofsayt zenci değdi mi diye incelediler büyük olasılık
Geçen hafta medya tarafından şampiyon ilan edildikten sonra bir şu Fener'e bakayım dedim. Dediğin gibi Emre ve Kruse kaliteli görünüyor, Deniz ve Muriç bunlardan iki tık aşağıda ama görevlerini yapıyorlar. Onun dışında geçen seneye kıyasla dirençli oynuyorlar ve Emre defansı toparlamış işaretler felan maestroluğa girişmiş. Derli toplu duruyor Fener ilk beşte bitirir ligi. Fakat şampiyon olabilecek düzeyde bir futbol oynamıyorlar. Trabzon bunlardan kat be kat daha iyi.Fenerin en kaliteli oyuncusu 5 numara. Bi ona bak o kadar müzmin sakat olmasına rağmen birde bizim hiç sakatlanmayan Selçuğa bak.
Onun haricinde cacık yok fenerde 5 Numara ve Kruse kalite katıyor sadece diğerleri vasat
Şim bu değdiyse kural hatası olur mu bu maç?Bence değmiyor pozisyon açık ofsayt zenci değdi mi diye incelediler büyük olasılık
basakin mahmutsuz alacagi her puan basaridir diyebiliriz. orta sahayi derleyen toplayan adam net olarak
Geçen hafta medya tarafından şampiyon ilan edildikten sonra bir şu Fener'e bakayım dedim. Emre ve Kruse kaliteli görünüyor, Deniz ve Muriç bunlardan iki tık aşağıda ama görevlerini yapıyorlar. Onun dışında geçen seneye kıyasla dirençli oynuyorlar ve Emre defansı toparlamış işaretler felan maestroluğa girişmiş. Derli toplu duruyor Fener ilk beşte bitirir ligi. Fakat şampiyon olabilecek düzeyde bir futbol oynamıyorlar. Trabzon bunlardan kat be kat daha iyi.
Şim bu değdiyse kural hatası olur mu bu maç?
Yeni kural ofsyat olsa bile pozisyon tamamlaniyor. Pozisyon bitisinde ofsayt karari veriliyor...Yalnız bukadar jet ofsayt pozisyonunda var kararı bukadar geç gelmesi rezalet ötesi.
Atom parçalıyorlar sanki