STSL 19/20 H:2 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Ağustos

Fenerbahçe'nin moralinin bozulması lazım yenilmeyi normal sayarlarsa geçen sene gibi çok iyi olur hele ki bu sene takımda çok kavga çıkar .emre ile muric şuan takimdaslik duygusu veriyor takıma iki üç mağlubiyet feneri bitirir

İngilterede Var 30 snyi geçmiyor da biz güya tecrübeliyiz hala en az 2 dk ofsayt kararı ayıp ya

Bugünkü maçları izleyemedim geçen haftalarda gayet iyiydi
Bilemedim yani tamam ben de akan oyunu seviyorum, sert müdahaleler oyun kuralları içinde filan ama İngilizler bunu gerçekten abartmış durumda başka bir maçta da yaşandı benzeri olay yine vermediler de hatırlamıyorum gerçi zaten Premier Ligin yöneticileri vs açıklamış en başta da CL finalindeki penaltıyı bizim ligimizde çalmayız haberiniz olsun gibisinden ama o zaman sadece ofsayt vs durumunda yararlanmak adaletsiz geliyor bana, faydalanılacak bir imkan varken bi durumda bakıp, diğer durumda ötelemek sinir bozucu. Bizim lig uygulaması daha berbat tabii bu haliyle orta hakemlere gerek yok çünkü her şeyi vara soruyorlar zaten o zaman sahaya çıkmasınlar madem direk vardan yönetilsin daha kolay olur süreç uzamaz.

Bence berabere bitebilir Okan biraz Fatih hoca gibi seyredici türden
Fakat fener çabuk dagilmaya müsait bir takım yani biraz pas yapmayı bilen her takımda içerde dışarda puan alabilir bu eziklerden

basakin mahmutsuz alacagi her puan basaridir diyebiliriz. orta sahayi derleyen toplayan adam net olarak. inleri almasi lazim

Fenerin en kaliteli oyuncusu 5 numara. Bi ona bak o kadar müzmin sakat olmasına rağmen birde bizim hiç sakatlanmayan Selçuğa bak.

Onun haricinde cacık yok fenerde 5 Numara ve Kruse kalite katıyor sadece diğerleri vasat
Geçen hafta medya tarafından şampiyon ilan edildikten sonra bir şu Fener'e bakayım dedim. Dediğin gibi Emre ve Kruse kaliteli görünüyor, Deniz ve Muriç bunlardan iki tık aşağıda ama görevlerini yapıyorlar. Onun dışında geçen seneye kıyasla dirençli oynuyorlar ve Emre defansı toparlamış işaretler felan maestroluğa girişmiş. Derli toplu duruyor Fener ilk beşte bitirir ligi. Fakat şampiyon olabilecek düzeyde bir futbol oynamıyorlar. Trabzon bunlardan kat be kat daha iyi.

Goruntulerin verilmemesi cok isabetli. Ins boyle dvm eder.

Geçen hafta medya tarafından şampiyon ilan edildikten sonra bir şu Fener'e bakayım dedim. Emre ve Kruse kaliteli görünüyor, Deniz ve Muriç bunlardan iki tık aşağıda ama görevlerini yapıyorlar. Onun dışında geçen seneye kıyasla dirençli oynuyorlar ve Emre defansı toparlamış işaretler felan maestroluğa girişmiş. Derli toplu duruyor Fener ilk beşte bitirir ligi. Fakat şampiyon olabilecek düzeyde bir futbol oynamıyorlar. Trabzon bunlardan kat be kat daha iyi.

Emre Ersun Yanal'ın istediği pres futbolunu 90 dakika oynayamayaz. Fenerbahçenin kadro derinliği de son derece kötü. Emre ve Kruse gibi adamlar çıksa yerini dolduracak doğru dürüst kimse yok.

Vedat ne guzel cıkardı rodriye. Cidden cok kaliteli topcu

Geri
Üst Alt