STSL 19/20 H:2 | Başakşehir 1-2 Fenerbahçe | MS | 24 Ağustos

Deniz falan hadi neysede
Vedatı alacaktık arkadaş. Bu adamdan hem iyi fayda alacaklar hemde iyide para kazanacaklar. 500 bin euro için kaçırmayacaktık

Bu forumu da anlamıyorum. Konuşana hemen kuş deniyor, komik..

Hala bir sürü eksiğimiz var ve hala aksiyon yok ve hala Falcao..

Rakibinde özgüven kazandı, biz de hala Selçuk' la oynayalım, Yedek defansımız yok, Hızlı bir kanat oyuncumuz yok ve en büyüğü Diagne' ye kaldık.

Beceriksiz ve basiretsiz yönetim ve geçen seneden ders almayan yeteneksizlikler ordusu.

Fatih Terim' de bir yere kadar ki bu sene zaten federasyon, medya hazırlandı. Adam bir de onlarla savaşacak..

Falcao da gelirse adamlar daha ne yapsın anlamadım ?

Biz sahada mal mal yürümeye devam edersek bu fark burda kalmaz.
Hatta tarihi bir fark bile yiyebiliriz.
Zaten terim sever fenerden tarihi farklar yemeyi.
Yine başarırsa şaşırmam.
Çok fenasın vallahi :)

O içinde ki imparator nefretini söyleyecek Kelime bulamıyorum artık vallahi.

Bu arada...biz şampiyon olamazsak da bunlar olabilecek seviyede değiler şimdilik...

Yarışın içinde olurlar ama bu sene.

Vedat murici izlerken elmanderi hatırladım,tek başına maçı aldı.Sezon başı Bayern gibi olmak lazım, rakiplere arayı açmak için yedek bile olsa murici alıp stratejik bir transfer yapalım, ekonomik krizdeki kulüpler iyi forvet bulamaz;kolayca arayı açarız diye yazmıştım.ha bu takım kalitesi ile sampiyon olamaz,hatta Başakşehir in gerisinde bitirir ligi.ersun yanal takımları da genelde sezona hızlı başlar,seri galibiyetler alır, haftalar ilerledikçe seri puan kayıpları başlar.genis kadro olmazsa ligi taşıyamaz.ornegin Muric ya da emre sakatlandığı an lige havlu atar.

Rakiplere bakınca biz ve ts dışında pek rakipleri yok

Hâlâ en büyük şampiyon adayı biziz lakin fbyi bu sezon kucumsememek lazım

Biz de üç kulvarda oynayacağımız için as 11in oyuncuları daha yorgun olacak

fb gecen seneyi bile son maclarda aldigi puanlarla 6.bitirdi. azicik iyi oldu mu herifler en kötü 2.bitiriyor zaten. biz 1.olabilecez mi önemli olan o.

deplasmanda kac galibiyet alabiliriz onu sorgulamak lazim. denizli macinda sak sak hemen 2 tane atip bitirecektin.

Azubuike'yi öve öve bitiremediniz topu kaptırdı arkasından yürüdü 2. golde.
KardeSimde dedi iyi futbolcu galatasaraya gelsin falan. Ben daha 1-1ken mac dedim bos oyuncu calim olmiyan yerlerde calim atiyor. Al gördük calim yapdi topu kaybeti 2-1oldu. Bunlar beyinsiz futbolcu gerek yok bizde birtane belhanda yeter

Başakşehir dahil Anadolu takımları bu sene rezalet. Galatasaray’ın en rahat olabileceği şampiyon olabileceği senelerden birisi ama kadro ve oynanan futbolumuz iyi değil.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çok fenasın vallahi :)

O içinde ki imparator nefretini söyleyecek Kelime bulamıyorum artık vallahi.

Bu arada...biz şampiyon olamazsak da bunlar olabilecek seviyede değiler şimdilik...

Yarışın içinde olurlar ama bu sene.

Haftaya hamsileri yendiklerinde seninde görüşlerin değişecek.
Geçen hafta dedim 3 te 3 yapacaklar.

Şu futbolu görüp Fenerbahçe'den korkan varsa ne olur izlemesin ya futbol falan. Forumun yarısı gazla çalışıyor yemin ederim.

Geri
Üst Alt