Onur Bakır
Hocaların Hocası
- 22 Ocak 2010
- 51.983
- 33.487
- 3.073
bu forum beni yoruyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu forumu da anlamıyorum. Konuşana hemen kuş deniyor, komik..
Hala bir sürü eksiğimiz var ve hala aksiyon yok ve hala Falcao..
Rakibinde özgüven kazandı, biz de hala Selçuk' la oynayalım, Yedek defansımız yok, Hızlı bir kanat oyuncumuz yok ve en büyüğü Diagne' ye kaldık.
Beceriksiz ve basiretsiz yönetim ve geçen seneden ders almayan yeteneksizlikler ordusu.
Fatih Terim' de bir yere kadar ki bu sene zaten federasyon, medya hazırlandı. Adam bir de onlarla savaşacak..
Net bir galibiyet alacağımıza emin olabilirsin, yeterki hakem faktörü araya girmesin.bu deplasmanda bizim takımın elek olacağını herkes biliyordur herhalde
Bismillahirramanirrahimmevlana bu duruma kızar
Çok fenasın vallahiBiz sahada mal mal yürümeye devam edersek bu fark burda kalmaz.
Hatta tarihi bir fark bile yiyebiliriz.
Zaten terim sever fenerden tarihi farklar yemeyi.
Yine başarırsa şaşırmam.
KardeSimde dedi iyi futbolcu galatasaraya gelsin falan. Ben daha 1-1ken mac dedim bos oyuncu calim olmiyan yerlerde calim atiyor. Al gördük calim yapdi topu kaybeti 2-1oldu. Bunlar beyinsiz futbolcu gerek yok bizde birtane belhanda yeterAzubuike'yi öve öve bitiremediniz topu kaptırdı arkasından yürüdü 2. golde.
Çok fenasın vallahi![]()
O içinde ki imparator nefretini söyleyecek Kelime bulamıyorum artık vallahi.
Bu arada...biz şampiyon olamazsak da bunlar olabilecek seviyede değiler şimdilik...
Yarışın içinde olurlar ama bu sene.