STSL 19/20 H:2 | Trabzonspor 2-1 Yeni Malatyaspor | MS | 25 Ağustos

Bu Fofanayi Konya zamanlarindan biliyorum, icimizden geciyordu hep.

Kocaman mali bu cocugu oynatmayarak harciyordu ama acayip oyuncu aslinda.

Resmen harcanmis simdiye kadar.

Valla koy bize rahat oynar ve ben böyle seyler kolay kolay yazmam

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

Fofanayi yillarca canli izleyen biri olarak soyluyorum ki o kadarda abartilacak bi futbolcu degil. Anadolu kuluplerinde zaman zaman parlar. Dahada oteye gidemez.
anadolu takımı için iyi topçu zaten. bizdede max yedek olur 500bine oynuyodur adam malatyada.

ayrıca hızlı güçlü ama teknik yoksunu birisi gol vuruşu sıfır gibi.

Bu futbolun kurallarini belirleyenler acaba su sakatlanarak zamani calanlar icin neden bir girisimde bulunmaz. Mesela saglik ekibi girdiginde o oyuncu en az 30sn-1dk gibi sureyle oyuna giremese bak bakalim bi daga kimse zamandan calmak icin sakatlanma numarasi yapiyor mu

Fofanayi yillarca canli izleyen biri olarak soyluyorum ki o kadarda abartilacak bi futbolcu degil. Anadolu kuluplerinde zaman zaman parlar. Dahada oteye gidemez.

Senin yillarca izlemen neyi degistiriyorki?

Adamin her halinden belli yetenekli oldugu. Burda kimse Sadio Mane demiyor zaten kendisine.

Ama ligte her takimda 11 oynayacak yetenekte kafasi kirik degilse.

Burda önemli olan kimin ne kadar izledigi degil, daha cok yetenegi.

Malatya ileride biraz daha bitirici karakteri olsa çok rahat kazanır. Trabzon bu savunma anlayışı ile bir cacık olmaz

Bu Malatya da hep fb maci oncesine denk geliyor.Yenilip moralimiz bozuluyor

Fofana beleş topçu , 2 3 yıl önce alsaydık en kötü 6 7 ye satardık cebimiz para görürdü hızlı ve zenci olması satış için yeterli bir done gerisi hiç önemli değil öğrenemedik gitti bu işi.

Geri
Üst Alt