Onur Soysal
Tecrübeli Üye
- 27 Ocak 2010
- 6.979
- 2.210
- 428
Trabzon 19 dakikada 18 pas yapabilmis komedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hepsiyle en olmayacak zamanda oynadilar. dört ayak üstüne düsüp morallendiler.Zor fikstürü kayıpsız geçtiler ilk 3 hafta.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Basaksehir ve trabzondan 3 er puan almak cok avantaj amaGazisehir,rezil basaksehir rezil ve daha bu mac bitmedi gecmis sayilmazlar ne zor fikstürü
Fenerin olayı geçen seneyle aynı ilk yarı ölümüne saldır 2.yari ise pilleri bitiyor
Ama karşılarında bomboş bir hamsi sürüsu var
Garynin driblingi nasıl iş yaptı gördünüz. Bizdede yapıyodu bunu, sonra henry yapıyodu. Şimdi bu tarz bir oyuncumuz yok. Hepsi ayağına al ver al ver
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şu pezevenklerin bide bize oynayışını iyi izleyin sankş sonunda kupa alacakalar gibi |
Fenerbahçe yıllardır küme düşmemeye oynarken bile büyük takımlardan en fazla puanı alan takım olmuştur. Bu yüzden buna kafayı takmayın Alanyaspor maçı turnusol olacak benim için.Basaksehir ve trabzondan 3 er puan almak cok avantaj ama
Gecen hafta ben söylerken kus diyordunuz bana. Muazzam uyum saglamis kadro, oturmus. Kadıköy’de kimse yenemez bunları. Su an bizim kadrodan 2 gomlek ustun. 2 pas yaptırmıyorlar