Klasik Fenerbahce-Trabzon maci. Trabzon atar tutar sonra kedi gibi oynar. Kehanet olmasin, sikecilerin ilk ikiye giremeyecegini iddia ediyorum.

Unal Karamanda sasirmis, orta saha resmen felc SOS veriyor.

Fener'in bekleri kirmizi gorebilir . Hakem kart gostermeye cesaret edebilirse ikisi de rahat gecilir rakibine .

Rakibimiz fener olur büyük ihtimalle ama erken konuşmamak lazım, fenerin erken form tuttuğu dalgasına katılıyorum, ilerleyen süreçte görmek lazım. Benim tek çekincem avrupada devam etmemiz halinde iki kulvarı nasıl kotaracağımız, yoksa fener istediği kadar iyi olsun lige konsantre bir Galatasaray kupayı her türlü alır.

Yine başlamış maç bitmeden şikecileri galip ilan etmeler.
Maç sonu bakmak lazım.
Trabzon bunları silkip atar.

Sağ bek ozan stoper jailson ortasaha tolga başladığı için takım bu kadar dinamik oynuyor iki baskı kuran takım olsa karşılarında görürüz jailson stoperde ne kadar top oynayabiliyor

Kerhanedeki karı gibi trabzon kadıköyde, bize gelince barcelona çıkıyor kavatlar

Trabzon'un bek bindirmeleri doğru gelirse en az iki gol bulurlar . Fenerbahce'nin klasik buyuk mac acilis temposu sona erdi o sirada gol bulmalari buyuk avantaj oldu onlara.

Fenerin kadroda bişey yokta dinamik adamlar. Bizde ise teknik ama hantal oyunculardan oluşuyor.

Geri
Üst Alt