gary aynen devam zeka olarak

Trabzon’da orta sahayı ben bile geçerim. O kadar yok orta saha. Ünal hoca topa sahip olurum diye çıkmış da kaybederse ne yapacağını planlamamış.

Bu helva gibi orta saha yüzünden Fener iyi gözüküyor. İlk 20 dk’nın 5 dakikası baskılı ve hızlı oynadılar iki pozisyon ürettiler. Golü attılar pilleri bitti esasen de Trabzon kaybetmek için çıkmış diziliş olarak. Fener’in defans hattı evlere şenlik.

TS'nin aldigi kanat cok bos birine benziyor. One gecirecek pozisyonu da harcadi.

Ekuban ise tabanca gibi topcu. Dibim dusuyor izlerken.

Nwakame asla buyuk takim oyuncusu olamaz.

Bu ersun looserinin kimyasi nasil tutuyor bu takimla sasiriyorum ama.

Tudor ayni sistemi oynatmisti ilk 10 hafta.

Trabzon defansı evlere şenlik Yalnız bu fenerbahçe ligin ikinci yarısını göremez Çok pis efora bağlı oynuyorlar. Muriç de hava toplarını indirebildiği için sıkıştığında şişiriyorlar muriçe indirip rakip yarı sahaya yerleşiyorlar tehlikeli atak oldu mu da faulle direkt kesiyorlar zaten hakem de kart falan vermiyor. Bunlara bi çaktık mı kendilerine gelemezler

Basaksehir ve trabzondan 3 er puan almak cok avantaj ama
Dediğim gibi daha TS den almadılar ama geçen senede o rezil hallerinde TS'ye yenilmediler,berabere kaldılar. Başakşehir bu sene çok kötü geçiniz kaldı ki oynadıklarında Mahmut ve İrfan yoktu olsalar da bir şey fark etmezdi.Bugün ,geçen hafta Gazi'den 4 yiyen Gençlerbirliğini son saniye de yendiler ve ilk 3 puanları, Gazişehir zaten düşmeye aday benim için . Ha bu demek değildir ki fener kötü hayır aksine ben ilk başlangıçtaki oyunlarını beğendim ama düşüyorlar biraz da formda başladılar gazı arkalarına aldılar erken form tutmalarını ne kadar sürdürecekler onu da göreceğiz. Bu sene tek avantajları iki kulvardalar.Bu seneki rakibimiz.

Trabzon defansı evlere şenlik Yalnız bu fenerbahçe ligin ikinci yarısını göremez Çok pis efora bağlı oynuyorlar. Muriç de hava toplarını indirebildiği için sıkıştığında şişiriyorlar muriçe indirip rakip yarı sahaya yerleşiyorlar tehlikeli atak oldu mu da faulle direkt kesiyorlar zaten hakem de kart falan vermiyor. Bunlara bi çaktık mı kendilerine gelemezler
emre iti sakatlansa isleri bitecek zaten. emre-vedat itici güc olmasa bu kruse falan da salar iyice. garry sacmalama mode on yapar.

Trabzon ikinci yarı biraz akıllı oynarsa bu maçı alır
60'a kadar nefesleri tükenir iyi değerlendir bunu trabzon

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu Ekuban ne böyle ya adamın boş bir hareketi yokk

İki takımın da orta sahaları ve defansları kötü. Orta sahaları geçmek bu kadar kolay olmamalı.

Sent from my iPad using Tapatalk

Trabzon balina malina bi yense, haftaya alanya koysa ustune bir de biz koysak butun olaylari biter sene sonuna kdr surunurler 5 .6.lıkta

Geri
Üst Alt