Onur Bakır
Berlin Panteri
- 22 Ocak 2010
- 46.198
- 28.901
- 2.848
wakayeme dinleniyo ya 2.yarı kobrayı salar ozana :dekuban tam 1 kral
wakaeme biraz daha kagit üstünde is yapmis görünse iyi olacak
rakiplerini ezip geciyor ama gol yapamiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
wakayeme dinleniyo ya 2.yarı kobrayı salar ozana :dekuban tam 1 kral
muazzam bir futbolcu gercekten. bizim sol tarafimizda böyle bir adam olsa var ya. yürüyerek adam eksiltiyor.wakayeme dinleniyo ya 2.yarı kobrayı salar ozana :d
Anca çalım atsın.ekuban tam 1 kral
Dediğim gibi daha TS den almadılar ama geçen senede o rezil hallerinde TS'ye yenilmediler,berabere kaldılar. Başakşehir bu sene çok kötü geçiniz kaldı ki oynadıklarında Mahmut ve İrfan yoktu olsalar da bir şey fark etmezdi.Bugün ,geçen hafta Gazi'den 4 yiyen Gençlerbirliğini son saniye de yendiler ve ilk 3 puanları, Gazişehir zaten düşmeye aday benim için . Ha bu demek değildir ki fener kötü hayır aksine ben ilk başlangıçtaki oyunlarını beğendim ama düşüyorlar biraz da formda başladılar gazı arkalarına aldılar erken form tutmalarını ne kadar sürdürecekler onu da göreceğiz. Bu sene tek avantajları iki kulvardalar.Bu seneki rakibimiz.Basaksehir ve trabzondan 3 er puan almak cok avantaj ama
emre iti sakatlansa isleri bitecek zaten. emre-vedat itici güc olmasa bu kruse falan da salar iyice. garry sacmalama mode on yapar.Trabzon defansı evlere şenlik Yalnız bu fenerbahçe ligin ikinci yarısını göremez Çok pis efora bağlı oynuyorlar. Muriç de hava toplarını indirebildiği için sıkıştığında şişiriyorlar muriçe indirip rakip yarı sahaya yerleşiyorlar tehlikeli atak oldu mu da faulle direkt kesiyorlar zaten hakem de kart falan vermiyor. Bunlara bi çaktık mı kendilerine gelemezler
Bu ersun looserinin kimyasi nasil tutuyor bu takimla sasiriyorum ama.