2017-2018 kadromuzdaki en yeteneksiz iki oyuncuyu ilk onbire yerlestirdiler, saka gibi.

Garry o sezon Terim'in gelisinden sonra kendini asti ama temelde eksikleri cok, patlayiciligi ile eksiklerini kamufle etmeye calisan biri.

tarihlerinde 1 kere nisanda şampiyon oldular ya her maç forumlarında aynı terane , beyfendiler 3 maç kazandılar ya nisanda şampiyon olacaklarmıs :D allahım şunlara bi hadlerini bildir 5-6 maç üst üste bi puan kaybetsinler şamatayı görmek istiyorum

Garry hız var ama zeka yok yani devamliligi hiç yok
Tolga nezaman sakatlanır heralde onu düşünüyordur fenerliler

Neyse biz gidelim yeni transferimiz Leminanın başlığına ora daha heyecanlı

Ulan 1 tane hızlı ve atletik kanat bir tane de akıllı bir ortasaha alsaydık eğer. Ligi nisan ayında bitirecektik.
Şimdi şikeciler veya hamsiler gol atmasın diye ıkınmak zorunda kalmayacaktık.

ekuban tam 1 kral

wakaeme biraz daha kagit üstünde is yapmis görünse iyi olacak

rakiplerini ezip geciyor ama gol yapamiyor

Ulan 1 tane hızlı ve atletik kanat bir tane de akıllı bir ortasaha alsaydık eğer. Ligi nisan ayında bitirecektik.
Şimdi şikeciler veya hamsiler gol atmasın diye ıkınmak zorunda kalmayacaktık.

ama bu sene neden böyle bi hata yaptı anlamadım. amacı ne acaba

fenerin savunması çok tırt ama bir tek dikine oynama denemelerini sevdim

trabzon ortasahası çok yardım etti ama yine de sürekli öne oynamaları geçen seneden en büyük farkları

Bizim tudor zamaninda ki ilk 8 9 mac gibi oynuyor fener

Bu tip oyunu hep sevmistirim
Heyecanli hizli tempolu bizim macta uykum geliyor

Geri
Üst Alt