Sertan Nalbant
10 Numara!
- 1 Eylül 2015
- 13.341
- 8.242
- 1.088
Erol a sarkar bunlarErsun bizim maçtan sonra yolcu.
Stockholm sendromu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Erol a sarkar bunlarErsun bizim maçtan sonra yolcu.
Alanya'yı doğradı.hakem naptı izlemedim ben
bu yawsakla görülecek hesabımız var arena'da geçen seneden. ********************* korkusundan usain bolt'a dönmüştü kaçarken şerefsiz it.Mickey Mouse kılıklı ne iğrenç herif
Gustavo son 2 sezonda dibi gördü.Eminim iyi özellikleri vardır da, kaç senedir futbol izliyorum şu seviyelere gelmesine en çok anlam veremediğim adamların başında Gustavo var. Münih'te Brezilya milli takımında falan nasıl oynamış senelerce cidden ilginç.
Dünyada başka hiç bi varlık bukadar morarmaya dayanamaz.herif bağışıklık kazandı demekkiYıllardır hiç değişmeyen hafta sonu eğlencem fenerin yenildiği maçlardan sonra moraran Rıdvan'ı izlemek. Allah'ım bu nasıl bir keyiftir. Bayılıyorum bu münafığa![]()
Erol a sarkar bunlar
Stockholm sendromu
bu yawsakla görülecek hesabımız var arena'da geçen seneden. ********************* korkusundan usain bolt'a dönmüştü kaçarken şerefsiz it.
fenerin penaltıyı yedi diyolar o doğru mu kolpasyon muAlanya'yı doğradı.
Audi Cup 4. lüğünden dolayı fenerasyona başvuru yapmaya hazırlanıyorlarmış rengimYarın bir şampiyonluk daha bulurlar arşivleri kurcalarken, mastürbasyona devam ederler.
Alanya nın yenen penaltıları atlayıp fenerin yenen penaltısına odaklanman düşündürücüfenerin penaltıyı yedi diyolar o doğru mu kolpasyon mu