STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Acilen yabancı sınırının getirilmesi gerektiğini gösteren bir hafta oldu bu hafta. Oyunu oturmamış Galatasaray uzay takımı fener le aynı puandaysa tek sebebi yabancı sınırlamasıdır.

başak d

ts iç

alanya d

bu fikstürden 4 puan çok da kötü değil muhtemelen biz alamayız o yüzden ölçülü dalga geçin

maç öncesi fenere handikap yaprlar diyen biriyim bu arada

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eminim iyi özellikleri vardır da, kaç senedir futbol izliyorum şu seviyelere gelmesine en çok anlam veremediğim adamların başında Gustavo var. Münih'te Brezilya milli takımında falan nasıl oynamış senelerce cidden ilginç.
Gustavo son 2 sezonda dibi gördü.
Bunlar yine gidip bir dünya para saydılar.
Allah akıl fikir versin.

Gscimbom mobil

Yıllardır hiç değişmeyen hafta sonu eğlencem fenerin yenildiği maçlardan sonra moraran Rıdvan'ı izlemek. Allah'ım bu nasıl bir keyiftir. Bayılıyorum bu münafığa :asd:
Dünyada başka hiç bi varlık bukadar morarmaya dayanamaz.herif bağışıklık kazandı demekki

Rıdvan Altay iyi kaleci ama şampiyonluk yolunda Fenerin kalecisi değil. Tamam çok kurtarış yaptı ama yarısı kendi hatasından sektirdiği topları kurtardı dedi.

Alanya ile İlk maçı İstanbul'da olması ve İlk devrenin son haftalarına denk gelmesi çok iyi olmuş.

Ligin ikinci devresinde oturmuş bir takımla yeneriz bunları kalitemiz ile deplasmanda.

İlk kez maçlarını izledim. Geçen sezon fenere baskı yapan her takım hücuma çıkmalarını engelliyor ve bolca pozisyon buluyordu. Bu sene de aynısının gerçekleşebileceğini düşünüyorum. Özellikle Anadolu deplasmanlarında sert oynayan ekipler bence feneri çok bozar.

Geri
Üst Alt