STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Fenerbahçe'nin müthiş futbol falan oynadığını iddia etmiyorum ancak diğer iki rakibine göre daha iyi oynadığını söylüyorum. Ne var bunda bu kadar ilginç anlamadım. Galatasaray hatta Beşiktaş bile kadro kalitesi olarak Fenerbahçe'den çok önde ama şu an için bu kalite farkını gösteremedi iki takımda.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Fenerde yıllardir şampiyon olamamanın açlığı hırsı var bunu anlamak okadar zor değil

fener kalite olarak bizden uzak ancak bunu taktik disiplin ve kondisyon ile kapatip onumuze geciyorlar. Birebir baktigimizda fenerden neredeyse hicbir adami alip bizde 11 oynatmazsin ancak kolektif olarak bizden iyi top oynuyorlar. Fatih hocanin taktik disiplin olarak bir an once devreye girmesi gerekir. Geri nasil kaybettigi topu kovaliyorsa feghouli ve Babelde kovalayacak.
Ali Koç, Azizlik yapıyor. Baya baya taze Aziz oldu başımıza. Oyun da onun gazı işte. İyi oyun filan yok.

fener kalite olarak bizden uzak ancak bunu taktik disiplin ve kondisyon ile kapatip onumuze geciyorlar. Birebir baktigimizda fenerden neredeyse hicbir adami alip bizde 11 oynatmazsin ancak kolektif olarak bizden iyi top oynuyorlar. Fatih hocanin taktik disiplin olarak bir an once devreye girmesi gerekir. Geri nasil kaybettigi topu kovaliyorsa feghouli ve Babelde kovalayacak.
Yalnız bilenler için bu normal tam klasik Ersun takımı 45 dk pres yapıp 50den sonra hızla düşmeye başlar takımları fenerde benzer sezon başından beri
Yani Fener'e akıllı sakin oynayan her takım 2.yari gol.atabilir
Ama.benim anlamadığım.bartalli okadar iyi fizikçi diyorduk bu sezon iyi yükleme yapilmadimi acaba

fbda yetenekli oyuncular cok az biraz fizik ustunlukleriyle isi bala goturuyorlar ama 30 hafta boyle oynayamazlar oyundan dusecekler

Yalnız bilenler için bu normal tam klasik Ersun takımı 45 dk pres yapıp 50den sonra hızla düşmeye başlar takımları fenerde benzer sezon başından beri
Yani Fener'e akıllı sakin oynayan her takım 2.yari gol.atabilir
Ama.benim anlamadığım.bartalli okadar iyi fizikçi diyorduk bu sezon iyi yükleme yapilmadimi acaba
Levent hocanın dediği gibi, doğru düzgün yaz kampı geçirmeyen 3-4 ilk 11 oyuncu var takımda.

Yalniz bu Zanka yi da iyi çakmişlar şikecilere.3 yillik sozlesme oyşş

Fenerbahçe'nin müthiş futbol falan oynadığını iddia etmiyorum ancak diğer iki rakibine göre daha iyi oynadığını söylüyorum. Ne var bunda bu kadar ilginç anlamadım. Galatasaray hatta Beşiktaş bile kadro kalitesi olarak Fenerbahçe'den çok önde ama şu an için bu kalite farkını gösteremedi iki takımda.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dedigim gibi hea yav Emrecim sen oyle diyosan oyledir

Fener deplasmanda zor kazanır bu kadroyla. Ligin başında ittire kaktıra birkaç maç kazanmaları sadece göz boyar. Vedat'a top şişirmek, duran top ve karamboller harici bir hücum planları yok.

Bunlar deplasman ozurlusu. Basak macinda da boyleydi.
Bir de 20 dk sonra mala bağlıyorlar hep

Geri
Üst Alt