Mert Erdaloglu
10 Numara!
- 26 Haziran 2018
- 15.117
- 8.390
- 1.428
Ingiltere ligindeki alt sira takimlari bizim ligde şampiyonluğa oynarvalla bende öyle düsünüyorum biz ne seyrediyoruz böyle bosuna stress
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ingiltere ligindeki alt sira takimlari bizim ligde şampiyonluğa oynarvalla bende öyle düsünüyorum biz ne seyrediyoruz böyle bosuna stress
Ali Koç, Azizlik yapıyor. Baya baya taze Aziz oldu başımıza. Oyun da onun gazı işte. İyi oyun filan yok.
Övmeye devamForumda rakiplerin övülmesi güzelBiraz daha övün..
Yalnız bilenler için bu normal tam klasik Ersun takımı 45 dk pres yapıp 50den sonra hızla düşmeye başlar takımları fenerde benzer sezon başından beri
Yani Fener'e akıllı sakin oynayan her takım 2.yari gol.atabilir
Ama.benim anlamadığım.bartalli okadar iyi fizikçi diyorduk bu sezon iyi yükleme yapilmadimi acaba
Tamam emre sende haklısın tabikiDeniz Türüç, Tolga Ciğerci, Altay, Ozan Tufan vb oyuncular bırak ilk 11'i bizde 18'e giremezler. Fenerbahçe kadrosunda bulunan hiçbir oyuncu Galatasaray'da ilk 11 çıkamaz. Arada bu denli kalite farkı varken bu kalite farkını sahada görmek de taraftar olarak en doğal hakkımız.
TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi