STSL 19/20 H:4 | Alanyaspor 3-1 Fenerbahçe | MS | 16 Eylül

Bu mac tekrar edilirse her mac tekrar edilir maglupsun mac bitiyor adam ceza sahasindayken sok topu oyuna gol olsun hadi iptal yok oyle bir dunya emre bol denen at sinegi ve sinsi haldundan baska bahsi geciren dahi yok

Erman nerde neden sormuyorlar?

2C9410D7-613F-4809-BB0B-720EC898C3C0.webp

Emre akbaba emre akbaba cimbombomun çocuğu emre akbabaaaaa

Kural hatası ilgili bişey çıkmazsa 1959 yılı öncesine bakıp itiraz etmek lazım kesin orada vardır bir şeyler.

Birak kural hatasini hakem hatasi bile yok o pozisyonda
Tekrar gibi bir sacmalik yaparlarsa her maci tekrar ettirmek zorunda kalirlar bundan sonra
Ha macta hakem hatasi yok muydu derseniz alanyanin 2 penaltisini, biri arkadan girme biri gole giden adami indirmeden fenere 2 kirmiziyi vermedi

İşleri güçleri pislik. Nereden açık bulurum, nasıl pislik yaparım. Masa başında nasıl iş çeviririm. Ags çocukları top mu oynadık demiyorlar anca boş goy goy. Ötede ağlayın Allah aşkına ya.

Alanya koyup çıkardı, ezikliğinizi başka yerlerde kapatmaya çalışın. Adamların hakkını yemeyin.

Aslinda hic uyandirmamak lazim, birakin oyalansinlar boyle
Mazallah ersunu kovarlar movarlar bir de

Ben hayatımda bu kadar salak bu kadar ezik bir camia görmedim Allahım neden bizim rakibimiz bu asalaklar ya rabbim.

Ne bileyim ben, deniz çoban zırvalamış herhal.alanya tacı yanlış yerden kullanmış ya da taci yanlis kullanmis galiba hakem fenere vermeliymiş tacı vermemiş falan
Yanlış kunlanmış ise ve hakem görmedi ise hakem hatasıdır.

Ohohooo..... her yanlış taç atışında Kural ilahi ile maç tekrar edilir ise binlerce maç tekrar edilmeli dünyada yahu :)

Her maçta yanlış taç kullanımı mevcut oluyor az veya çok. Uçmuş bunlar

Yanlış kunlanmış ise ve hakem görmedi ise hakem hatasıdır.

Ohohooo..... her yanlış taç atışında Kural ilahi ile maç tekrar edilir ise binlerce maç tekrar edilmeli dünyada yahu :)

Her maçta yanlış taç kullanımı mevcut oluyor az veya çok. Uçmuş bunlar

Deniyor ki zaten hakem yanlış kullanıldığına hükmettiği halde kurala ters karar verdi

Geri
Üst Alt