STSL 19/20 H:5 | Beşiktaş 1-1 Başakşehir | MS | 23 Eylül

Bu maçla alakası ne yav çok var o maça.Derbilerin havası da her zaman farklı olur

Kendi sahalarında yenilecekler haftaya bir de ts çaktı mı iyice iptal olucaklar komple kaosa girecekler bizim maça stada bile gelen olmaz doğru düzgün biz de o arada çakar geçeriz fb değil bunlar sırf bizim maç var diye her şeyi bir kenara bırakmazlar.

Galatasaray'dan başka takımların maçları beni çok da fazla heyecanlandırmıyor. Özellikle alt sıraları ilgilendiren maçlar hiç mi hiç ilgimi çekmiyor. Fener - Ankara maçını izlerim. Belki Sivas - Trabzon ve Gençlerbirliği - Alanya maçlarını takip ederim en fazla o kadar.

İşin ilginci 2/2 yapıp Fb'nin 3 puan önüne geçersek onların da yakaladığı hava bitme noktasına gelecek tamamen.Uzun bir aradan sonra tek başına rahat bir şampiyonluk alma ihtimalimiz var,şu oynadığımız futbolla bu olmaya da bilir tabi biz de çok puan kaybederiz çünkü.

Ts de beni şaşırttı,çok tutuk başladılar lige.Sakatlıklar ve Yusuf'un gitmesi tahmin edilenden çok etkilemiş bunları.
biz fbnin 3 puan önüne geçelim fark açmaya bile başlayabliriz,çünkü CL den dolayı cuma akşamları onlardan önce oynayacağız ve bu fbye her türlü stres olarak geri döncek.düşünsene yendik cuma aksamı 6 puan öndeyiz ve o hafta fb deplasmanda kazanmak zorunda hissedecekler,haliyle stresle birlikte puan kaybetme ihtimalleri yüksek olur bence

Bunlar fenerin gazına gelip bizle ilgilenmekten kendi takımlarını unuttu. Daha beter olsunlar.

Apo huntera gitmesi için 10 hafta süre vermiştim bu maçı kaybederlerse 10 haftayı bile göremeyecek sanırım.

< ̄`ヽ、      / ̄>
 ゝ、  \ /⌒ヽ,ノ  /´
   ゝ、 `( ( ͡° ͜ʖ ͡°) /
     >     ,ノ
     ∠_,,,/´”

Ne güzel keyifle izleyecektik, bir duran top savunamadı kekolar veya taç atamadılar... Artık hangi sonuç çıkarsa çıksın biz kendi başımızın çaresine bakamıyoruz zaten.

enfes maç, Okan yenerse avcı'nın başak'a dönme ihtimaline karşı koltuğunu sağlamlaştırır. Avcı kovulma tehdidini ensesinde hisseder. Avcı yenerse Okan'ın Başak'ta muhtemelen işi biter.

Bck da stoperde atiba ve necip var diyorlar. Forvetleri sakat sakat oynayacak Burak. Başak azıcık kıpırdanırsa yener ama...

Eyyam skor çıkıp berabere biter gibi geliyor.

Geri
Üst Alt