Sarper Yıldırım
Baba Gündüz
- 1 Eylül 2012
- 84.151
- 13.254
- 2.483
Akbil kazansın bjk iyice kaosa sürüklensin Vodafone'da yenmeliyiz bunları
Beraberlik halinde bile kaosa girer Bjk.İlk 5 haftada 5 puan çok kötü 1 tablo olur onlar adına
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beraberlik halinde bile kaosa girer Bjk.İlk 5 haftada 5 puan çok kötü 1 tablo olur onlar adına
Yenilseler daha iyi değil mi ?
Akbili tehdit olarak görmen beni üzer
Temiz berabere bitsin ikisinden de kurtulalım bunda mutabık kalalım
Bizim rakip Fb yahu bjkyi vodafone yenme hesabı yapıyorum ben
Bu maçla alakası ne yav çok var o maça.Derbilerin havası da her zaman farklı olur
biz fbnin 3 puan önüne geçelim fark açmaya bile başlayabliriz,çünkü CL den dolayı cuma akşamları onlardan önce oynayacağız ve bu fbye her türlü stres olarak geri döncek.düşünsene yendik cuma aksamı 6 puan öndeyiz ve o hafta fb deplasmanda kazanmak zorunda hissedecekler,haliyle stresle birlikte puan kaybetme ihtimalleri yüksek olur benceİşin ilginci 2/2 yapıp Fb'nin 3 puan önüne geçersek onların da yakaladığı hava bitme noktasına gelecek tamamen.Uzun bir aradan sonra tek başına rahat bir şampiyonluk alma ihtimalimiz var,şu oynadığımız futbolla bu olmaya da bilir tabi biz de çok puan kaybederiz çünkü.
Ts de beni şaşırttı,çok tutuk başladılar lige.Sakatlıklar ve Yusuf'un gitmesi tahmin edilenden çok etkilemiş bunları.

bjk puan alsa daha iyi değil mi? abdullah avcı kalsın iste takımın başında,derbi bi nebze daha rahat olur. ama kovulursa derbide sergen olabilir başlarındaAkbil kazansın bjk iyice kaosa sürüklensin Vodafone'da yenmeliyiz bunları
bjk puan alsa daha iyi değil mi? abdullah avcı kalsın iste takımın başında,derbi bi nebze daha rahat olur. ama kovulursa derbide sergen olabilir başlarında
okan başakşehir pek iyi gitmiyor onu da alsalar tepki çeker,taraftar sergen istiycek zaten de bakalım gelcek mi,bence gelebilirSergen gelmez bence böyle kaos dolu bir ekibe anca Okan'ı falan alırlar