STSL 19/20 H:5 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 21 Eylül

Aradaki fark şu bence bizim kadro kalitemiz iyi ama oyuncular henüz birbirlerine alışamadı. Onlarınsa orta saha ve defansları kötü oyunculardan kurulu.
kesinlikle renktaşımla aynı şekilde düşünüyorum.Bizim takım birbirine ısındıkça kulübeden gelenlerle birlikte sürkülase ederiz ligi bundan gram şüphem yok

O kadar arsızlarki kendi taraftarları bile olmayan kornerden gol attıklarını sosyal medyadan belirtip eğlenebiliyolar.

Yalnız o korner yoksa eğer net kural hatası buyur gotu yiyen basvursun bakalim

O değil de Ankaragücü 3. lig takımı gibi bir şey çıkmasalardı da olurmuş.

Aslında şu an aklı başında fenerliler çok eleştiriyor takimi çünkü bu köy takimina karşı 5 6 atarız filan diyorlardi zorlanmaya geçtim pozisyon verdiler nekadar

Fener kötü degildi, çok iyi de degildi. Abartmayalım kötü kötü diye. Ankaragücü zayıf, yoksa şikeciler zorlanırdı, o ayrı bir konu.

O kadar arsızlarki kendi taraftarları bile olmayan kornerden gol attıklarını sosyal medyadan belirtip eğlenebiliyolar.
Bunların tohumunda problem var.karşı takım lehine en ufak hatada ortalığı ayağı kaldırıp kendi lehlerine olunca pişkin pişkin sırıtıyorlar.katıksız şerefsiz bunlar

E1BF28AE-2E0F-461B-B91B-7E61A589EA64.webp

Bu adamın psikolojik sorunları var

Baştan sona izledin mi.gerçekten kötüler miydi.ben de son 10 dk izledim ve kötü buldum açıkçası
Ufak aralar harici izledim şu an fenerli arkadaşımla konuşuyorum önce ankaragucune sovdu sonra kendi takımına bu savunmayla gobekle bu lig bitmez dedi ilk cümlesi
Belesoglu sağlam 1 tekme yer 1 ay giderse bunlar yas ilan ederler
Bu maç çok şeyi gösterdi fener takımın kondisyonu. 45 50dk.maximum
Her açıdan kötü Ankara takımı bunları zorladı ve bireysel hatalarla gol attılar

Geri
Üst Alt