STSL 19/20 H:5 | Fenerbahçe 2-1 Ankaragücü | MS | 21 Eylül

Fener kötü degildi, çok iyi de degildi. Abartmayalım kötü kötü diye. Ankaragücü zayıf, yoksa şikeciler zorlanırdı, o ayrı bir konu.
Zorlandı zaten kötü Ankaragücü takımına karşı. fener de emre yi çıkart çok çok kötü durumdalar. Emre ile sadece kötüler işte. Abartılı bir durum yok

aralarında sadece 1 mantıklı adam var. ben böyle bi özgüven görmedim :D

Fenerde ağzından salyalar akan kulakları goril kulağı gibi dizlerine gelen bir herif vardı belediyemi zehirledi gorunmuyor çoktandır

Zorlandı zaten kötü Ankaragücü takımına karşı. fener de emre yi çıkart çok çok kötü durumdalar. Emre ile sadece kötüler işte. Abartılı bir durum yok
Ben çok zorlandıklarını düsünmuyorum acikcasi. Maç 0-1 iken bile çevirebileceklerinin sinyalini veriyorlardı. Genel olarak kontrol onlardaydı zaten, sadece farka gidemediler.

Ben çok zorlandıklarını düsünmuyorum acikcasi. Maç 0-1 iken bile çevirebileceklerinin sinyalini veriyorlardı. Genel olarak kontrol onlardaydı zaten, sadece farka gidemediler.
Karşılarında 2.lig seviyesinde bir takım transfer yapamadılar kamp yapıp fizik yukleyemediler adamların başına herşey geldi
Ve bu takıma hem zorlandilar hem pozisyonlar verdiler hakem hatası ve bireysel hatayla gol attılar
Şimdi fener iyi öylemi yapmayın Allah aşkına

İzlemeyenler için maçın özeti şu,biz bu akşam fener gibi oynayıp göt zoruyla kazansaydik böyle zayıf bir rakibe 1 hafta burada sovmedigimiz kimse kalmazdı

Geri
Üst Alt