Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.111
- 72.750
- 5.188
Aha kabakulağı gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener çok boş oynuyor. Bal yapmayan arı gibi devamlı aynı atak peşindeler. İzleyici olarak belki baskılı oyun olarak görülüyor ama İyi değiler çünkü savunma tarafı baya kötüler bunun yanında.Ben çok zorlandıklarını düsünmuyorum acikcasi. Maç 0-1 iken bile çevirebileceklerinin sinyalini veriyorlardı. Genel olarak kontrol onlardaydı zaten, sadece farka gidemediler.
Ben fener iyi demedim, ama söylendigi kadar kötü olmadigini söyledim sadece.Karşılarında 2.lig seviyesinde bir takım transfer yapamadılar kamp yapıp fizik yukleyemediler adamların başına herşey geldi
Ve bu takıma hem zorlandilar hem pozisyonlar verdiler hakem hatası ve bireysel hatayla gol attılar
Şimdi fener iyi öylemi yapmayın Allah aşkına
Kural hatası var maç tekrarlanmalı
Karşılarında kendi yarı alanını savunamayan, koşacak mecali olmayan bir takım vardı. Bunlara karşı 3 tane düzgün pas yapamadılar, sürekli rasgele paslarla açtılar oyunu ve son kararları yanlış verdiler.Ben çok zorlandıklarını düsünmuyorum acikcasi. Maç 0-1 iken bile çevirebileceklerinin sinyalini veriyorlardı. Genel olarak kontrol onlardaydı zaten, sadece farka gidemediler.
Kabak gibi kural hatası