- 23 Aralık 2008
- 65.496
- 63.473
- 5.103
Mizahsız olmaz ama fazlası konudaki ciddiyet azaltır Muratım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mizahsız olmaz ama fazlası konudaki ciddiyet azaltır Muratım
Altay'ın önce Lig'de kalması gerek.Yeni hocalarını gönderdiler.İzmir takımlarının Lig'de olmasını hep isterim..Memleketinin takımını tebrik ederim. Özellikle Yunus Akgün bize tekrar kazandırdığı için şimdi sırada hangi takım var?
Bir İzmir’e gidelim mi bakalım Altay ne yapmış
Mizahı bu konu için askıya aldımMizahsız olmaz ama fazlası konudaki ciddiyet azaltır Muratım
Mustafa Denizli hocamızı göndermeleri işleri tepe takmak etti birde üstüne kalitesiz bir kadro eklenince durum böyle oldu.Altay'ın önce Lig'de kalması gerek.Yeni hocalarını gönderdiler.İzmir takımlarının Lig'de olmasını hep isterim..
Mizahı bu konu için askıya aldım![]()
Altay'ın rakipleriyle arasında 2li averaj hep Altay'dan yana.Giresunsporla yarış halindeler benim korkum aradan bi şekilde Rizespor'un sıyrılacağı yönünde.Dediğim gibi Altay'ın ve Göztepe'nin Lig'de kalmasını isterim ama işleri zor..Mustafa Denizli hocamızı göndermeleri işleri tepe takmak etti birde üstüne kalitesiz bir kadro eklenince durum böyle oldu.
Sen kesin düşer mi diyorsun?? Ona göre üstünde çok fazla konuşmaya gerek yok.
(Ara ara Arka sokaklar mizahı olabilir)
Altay'ın rakipleriyle arasında 2li averaj hep Altay'dan yana.Giresunsporla yarış halindeler benim korkum aradan bi şekilde Rizespor'un sıyrılacağı yönünde.Dediğim gibi Altay'ın ve Göztepe'nin Lig'de kalmasını isterim ama işleri zor..
O maçlara bakamadım.Misafirler olduğu için kupon bile yapamadım..Şu anda Cezayir ligindeki maçta gol olur mu?
O maçlara bakamadım.Misafirler olduğu için kupon bile yapamadım..
Penaltıydı kırmızı karttı bi şekilde gol oluyo.Bültende ki tek maç o diye biliyom o Lig'de oynanan..İyi olmuş boşver, takip ettiğim kadarıyla sen Cezayir ligine hep ilk yarı 0.5 üst oynuyorsun, 0-0 bitmiş ilk yarı.

Kötü giderse bi şekil Şenol Güneş gelir..Valerien gelmiş bjkde patlamışsın renktaş![]()
Talisca'yı mı alacaklar acaba
Uğurcan'ı falan satarlarsa bi ihtimal alma şansları var..Maaşını karşılayamazlar.
Sanmıyorum oradan iyi bonservis bedeli edilebilir ama bonservisten ziyade maaş sıkıntı bence zaten yıllık en az 6-7 milyon ister talisca onuda türkiye'de verilebilecek bir kulüp yok.Uğurcan'ı falan satarlarsa bi ihtimal alma şansları var..