STSL 2022-2023 Sezonu l Olası Rakiplerimizi Tanıyalım

:D
abdullah-avc%C4%B1-abdullah.gif
Mizahsız olmaz ama fazlası konudaki ciddiyet azaltır Muratım

Memleketinin takımını tebrik ederim. Özellikle Yunus Akgün bize tekrar kazandırdığı için şimdi sırada hangi takım var?
Bir İzmir’e gidelim mi bakalım Altay ne yapmış
Altay'ın önce Lig'de kalması gerek.Yeni hocalarını gönderdiler.İzmir takımlarının Lig'de olmasını hep isterim..
Mizahsız olmaz ama fazlası konudaki ciddiyet azaltır Muratım
Mizahı bu konu için askıya aldım :D

Altay'ın önce Lig'de kalması gerek.Yeni hocalarını gönderdiler.İzmir takımlarının Lig'de olmasını hep isterim..

Mizahı bu konu için askıya aldım :D
Mustafa Denizli hocamızı göndermeleri işleri tepe takmak etti birde üstüne kalitesiz bir kadro eklenince durum böyle oldu.

Sen kesin düşer mi diyorsun?? Ona göre üstünde çok fazla konuşmaya gerek yok.

(Ara ara Arka sokaklar mizahı olabilir)

Mustafa Denizli hocamızı göndermeleri işleri tepe takmak etti birde üstüne kalitesiz bir kadro eklenince durum böyle oldu.

Sen kesin düşer mi diyorsun?? Ona göre üstünde çok fazla konuşmaya gerek yok.

(Ara ara Arka sokaklar mizahı olabilir)
Altay'ın rakipleriyle arasında 2li averaj hep Altay'dan yana.Giresunsporla yarış halindeler benim korkum aradan bi şekilde Rizespor'un sıyrılacağı yönünde.Dediğim gibi Altay'ın ve Göztepe'nin Lig'de kalmasını isterim ama işleri zor..

Altay'ın rakipleriyle arasında 2li averaj hep Altay'dan yana.Giresunsporla yarış halindeler benim korkum aradan bi şekilde Rizespor'un sıyrılacağı yönünde.Dediğim gibi Altay'ın ve Göztepe'nin Lig'de kalmasını isterim ama işleri zor..

Şu anda Cezayir ligindeki maçta gol olur mu?

Başkan ve TD kimler olursa olsun, bizim takım seneye şampiyonluğa oynayamaz. Bu sezon başlarken de şampiyon olamayacağımızı, UCL de artık Kaf dağının ardında iken şart olmadığını, alınan nispeten genç oyuncuların önümüzdeki yıllarda takımı sırtlayabilecek uyum ve performansı göstermelerini yeterli göreceğimi belirtmiştim. Sonuç: Net hayal kırıklığı...

Elimizdeki net güven duyabileceğimiz futbolcuların sayısı bir elin parmakları kadar bile değil. Onları da satıp transfer bütçesi oluşturmaya çalışacağımız anlaşılıyor. Hadi 1-2 sini iyi paraya pazarladık diyelim; neredeyse 'sıfır' dan kadro kurup zirveye oynamak imkansıza yakın ki bu ve geçmiş yıllardakine göre, rakipler bizden çok daha iyi durumda kadro olarak...

Sağlam bir bütçe oluşturulabilse ve doğru kullanılabilse, bizim ligde sıfırdan takım kurarak da başarı mümkün ama beleşe yoktan var etmeye çalışarak olmaz o iş...

''Gamlı baykuş'' gillerden değilimdir. Lakin hayatın gerçekleri bunları söyletiyor; umarım tümüyle yanılırım. Bu yıl yapamadığımızı seneye belli ölçüde yapabilsek yeterlidir benim için...

Yazın parayı düzgün kullanırsak eğer rakibimiz olmayacak. Çünkü bir transfer sezonunda en çok geliri elde edecek takım rekorunu kıracağız.

Geri
Üst Alt