STSL 2022-2023 Sezonu l Olası Rakiplerimizi Tanıyalım

Murat Durmaz

Berlin Panteri
Gelecek sene şampiyonluk yarışında olmamız için yönetim ve teknik ekibin değişmesi taraftarıyım.En azından teknik ekibin değişmesi gerek.
Trabzonspor bu yıl Abdullah Avcı ile Lig'de şampiyon olduktan sonra kadrolarına daha iyi transfer yapacaklardır.Konuşulanlarda ise Djaniny yerine Dovbyk Cornelius yerine Sorloth hem başkanlarının hem de Abdullah Avcı'nın 10 numara pozisyonuna Talisca hayali var.Bir de Uğurcan'ı satmak istiyorlar kaleci değişikliğine de gidecekler.Yabancı sınırı konusunda Abdullah Avcı'nın düşüncesi değişmesinden yana.
0f67c40926ea4e95942cc4d83fff7c5b.jpg

Sergen Yalçın sonrası hoca değişikli için haberlere göre planlanan isim Şenol Güneş.Milli Takım'da performansı ne kadar iyi olmasa da kulüp hocalığında başarılı olduğu geçmişte çalıştırdığı kulüplerle belli oluyor.Gedson Fernandes-Josef De Souza-Valentin Rosier-Rachid Ghezzal gibi oyuncularının yanına hangi isimleri ekler bilemeyiz ama tek kulvarda yarışacağından dolayı büyük ihtimalle şampiyonluk yarışında yarışacak bir takım kurar.
ggggg_jfif.jpg

İsmail Kartal'ı ne kadar tartışsak da iyi puanlar topluyor.Löw'ün yardımcısı olacağı konuşuluyor.Löw'ün transfer konusunda istekleri haberlere göre karşılanacakmış.İlk senesinde başarılı olup olmayacağı normalde ? iken yanında Lig'i bilen bir yardımcısı olacak.Şampiyonluk yarışında olacaklar.
kartal3_MLNOZ.jpg

Teknik direktörler arasında belki de en tecrübesizi Emre ama gerekse aldığı puanlarla gerekse Başakşehir'in yarışmacı bi kadro kuracağını bildiğimizden onlar da şampiyonluk yarışında olacaklar.Başakşehir'e geldiğinde takım küme hattındaydı şimdi aldığı puanlarla ise Başakşehirle iyi bir yol çizmekte.Şampiyonluk yarışında olacaklar.
thumbs_b_c_4145e08e402d516c6c0c80d795d2da63.jpg

Onu söylememişler ama Trabzonsporla ilgili gazeteler satılacağını yazmış.20-30 milyon euro arası isterler bence..
TS başkanı "Uğurcan bizi şampiyon yapıp anca öyle gidebilir" demişti.

Yaz döneminde çok fazla zorluk çıkaracaklarını sanmam Uğurcan için. Bonservisi maksimum 20m€ olur. Fazla zorlamazlar.

Ağustosta konuşalım bunları, kadrolar ve hocalar netleşince.

Yeni gelecek başkan ve yönetimin planı hazır olması gerek.Yoksa şampiyonluk yarışı bu sene daha zor geçecek..

Sezon Domenec ile başlar. Kötü gidişat ile önce yönetim sonra hoca gider.
Okan Buruk gelir 15. hafta gibi.
Şampiyon oluruz.

rakiplerimiz şimdiden çalışmaya başlamış demek

@Murat Durmaz erkenden pozisyon almışsın tebrik ederim renktaş.

Çalışmalarında beni kullanmaktan çekinme lütfen Galatasaray’ımız daha iyi olacaksa ben elimden geleni yaparım.

Sesli harfle başlayan kulüplerin takibi bende Ok?

rakiplerimiz şimdiden çalışmaya başlamış demek

@Murat Durmaz erkenden pozisyon almışsın tebrik ederim renktaş.

Çalışmalarında beni kullanmaktan çekinme lütfen Galatasaray’ımız daha iyi olacaksa ben elimden geleni yaparım.

Sesli harfle başlayan kulüplerin takibi bende Ok?
Kobra takibi misali heaaaa :D Teşekkür ederim olur seni özelden rahatsız ederim diğer planlarda..

İlk başta Adana ekibi olan Adana demir sporu ele alalım.

Bu sene iyi r bir giriş yapamadılar ama sonradan güzel bir ritim tutturdular ne dersin
Benim memleketimin takımı başkanıyla hocasıyla iyi işler yaptı inşallah böyle devam ederiz.Kadroda gereksiz oyuncuları göndermeye şimdiden başladık.İtalya ağırlıklı bir transfer dönemi bizi bekliyo gibi..

Benim memleketimin takımı başkanıyla hocasıyla iyi işler yaptı inşallah böyle devam ederiz.Kadroda gereksiz oyuncuları göndermeye şimdiden başladık.İtalya ağırlıklı bir ransfer dönemi bizi bekliyo gibi..
Memleketinin takımını tebrik ederim. Özellikle Yunus Akgün bize tekrar kazandırdığı için şimdi sırada hangi takım var?
Bir İzmir’e gidelim mi bakalım Altay ne yapmış

Geri
Üst Alt