- 16 Mayıs 2010
- 8.520
- 1
- 1.173
Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası
Bu havaları haftaya kadar.Belediye çarpar bunları.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Türkiye be abimreal e beni koy bende sırıtmam
![]()
Guti hangi buyuk macta oynadi diyorsun, ve Galatasaray'lisin. O macta 1 gol 1 assist kimindi ?
O kadar sürmez hafta içi biter iş![]()
ortasahayi zor bela geciyoruz be biraz insafli olun
kim yener nolur falan degil
adamlar bizden 2 fersah iyi![]()
Balon şişmeden patlamaz.![]()
konuyu anlatamadim sİze adnan polatda yildirim demİrÖren'de rezİl baŞkanlardir ama sirf yildiz aldi dİye 4 senedİr yÜzÜne bakilmayan 1 sezondur yeter yildirim demİrÖren yeter dİye baĞiranlar bugÜn bÜyÜk baŞkan dİyorsa ona sÖylenecek kelİme bulamiyorum kİ adnan polat'da yildizlar getİrdİ ama ÇoĞu gerİ gİttİ ama adnan polat'in takimin ekonomİk durumu gelİrlerİ stadi vslerİyle uĞraŞirken demİrÖren evİnde kuruyemİŞ yİyordur beŞİktaŞin doĞru dÜzgÜn gelİrİ yok hadİ gelİrİ geÇtİm mal varliĞi yok ve 500 mİlyon dolar borcu var ve bİzİm borcumuz gÜn geÇtİkÇe azaliyor adnan polat'da beter yildirim demİrÖren'de ama 2 baŞkan kiyaslaniyorsa adnan polat yaptiklari bakimindan demİrÖrenİ hallaÇ pamuĞu gİbİ atar bİrİ 100 mİlyon euro borÇtan 500 mİlyon euroya Çikaran baŞkan 2 transfer yapti dİyemİ bÜyÜk baŞkan oldu kÖtÜ sonuÇlar gelsİn demİrÖren falan kalmaz orda [/SIZE]
konuyu anlatamadim sİze adnan polatda yildirim demİrÖren'de rezİl baŞkanlardir ama sirf yildiz aldi dİye 4 senedİr yÜzÜne bakilmayan 1 sezondur yeter yildirim demİrÖren yeter dİye baĞiranlar bugÜn bÜyÜk baŞkan dİyorsa ona sÖylenecek kelİme bulamiyorum kİ adnan polat'da yildizlar getİrdİ ama ÇoĞu gerİ gİttİ ama adnan polat'in takimin ekonomİk durumu gelİrlerİ stadi vslerİyle uĞraŞirken demİrÖren evİnde kuruyemİŞ yİyordur beŞİktaŞin doĞru dÜzgÜn gelİrİ yok hadİ gelİrİ geÇtİm mal varliĞi yok ve 500 mİlyon dolar borcu var ve bİzİm borcumuz gÜn geÇtİkÇe azaliyor adnan polat'da beter yildirim demİrÖren'de ama 2 baŞkan kiyaslaniyorsa adnan polat yaptiklari bakimindan demİrÖrenİ hallaÇ pamuĞu gİbİ atar bİrİ 100 mİlyon euro borÇtan 500 mİlyon euroya Çikaran baŞkan 2 transfer yapti dİyemİ bÜyÜk baŞkan oldu kÖtÜ sonuÇlar gelsİn demİrÖren falan kalmaz orda
Hafta içi ne varki.
Balon şişmeden patlamaz.![]()
Hafta içi ne varki.
Lisede edebiyat hocan kim?