STSL H:18 | Beşiktaş 5-1 Bucaspor | 21 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası

Bu havaları haftaya kadar.Belediye çarpar bunları.

Bir tane stoper alsalar taş gibi takım olurlar ama bu herifler. Seneye bence herkesten bir adım önde olurlar hocalarını yollamazlarsa.

9.cuyuz. Durum kötü. İyi futbolda oynamıyoruz. Kesinlikle katılıyorum bu eleştirilere. Ama bir gerçek unutulmamalı, yapılanma içindeyiz. Herkes inancını arttırsın (böyle deyince bu sene ilk 3 ve kupa bizim demiyorum). Yapılanma içindeyiz. Bir benzerini 93-96 arasında yaşadık bende şahidim gözlerimle. Genç bir ekip, maddi olarak güçlü bir takım olacağımıza inancım sonsuz. Yazında 2-3 güzel ve genç isim bekliyorum enaz. 1-2 de yıldız isim. Bu sene Q7 alsa ne olur bjk almasa ne olur. Şampiyon olacaklarınıda sanmıyorum UEFA'yı alacaklarınıda. Çok değil 1 tur daha geçerler en fazla. Bunu söylerken bir kıskançlık ya da iyiyi eleştirir şekilde konuşmuyorum. Kendi düşüncelerim ve sahada gördüğüm bjk şuan gazı almış kendi evinde yeteneksiz bir takıma karşı tecrübeli isimlerle galibiyet yaşıyor. Ötesi yok. Takımları dengesiz, yerlileri iyi ama yetersiz. Ortasahaları bence Ernst dışında kötü. Fernandez'i izlemedim ama umudum olmadığını söyleyebilirim. Biz işimize bakmalıyız. Önce şu yönetimdeki taşlar ayıklasın gerisi gelecektir. Polat'a kızıyorum ama etik olmayarak onu satanları daha fazla kızıp-kınıyorum.

ortasahayi zor bela geciyoruz be biraz insafli olun

kim yener nolur falan degil

adamlar bizden 2 fersah iyi:)

konuyu anlatamadim sİze adnan polatda yildirim demİrÖren'de rezİl baŞkanlardir ama sirf yildiz aldi dİye 4 senedİr yÜzÜne bakilmayan 1 sezondur yeter yildirim demİrÖren yeter dİye baĞiranlar bugÜn bÜyÜk baŞkan dİyorsa ona sÖylenecek kelİme bulamiyorum kİ adnan polat'da yildizlar getİrdİ ama ÇoĞu gerİ gİttİ ama adnan polat'in takimin ekonomİk durumu gelİrlerİ stadi vslerİyle uĞraŞirken demİrÖren evİnde kuruyemİŞ yİyordur beŞİktaŞin doĞru dÜzgÜn gelİrİ yok hadİ gelİrİ geÇtİm mal varliĞi yok ve 500 mİlyon dolar borcu var ve bİzİm borcumuz gÜn geÇtİkÇe azaliyor adnan polat'da beter yildirim demİrÖren'de ama 2 baŞkan kiyaslaniyorsa adnan polat yaptiklari bakimindan demİrÖrenİ hallaÇ pamuĞu gİbİ atar bİrİ 100 mİlyon euro borÇtan 500 mİlyon euroya Çikaran baŞkan 2 transfer yapti dİyemİ bÜyÜk baŞkan oldu kÖtÜ sonuÇlar gelsİn demİrÖren falan kalmaz orda

konuyu anlatamadim sİze adnan polatda yildirim demİrÖren'de rezİl baŞkanlardir ama sirf yildiz aldi dİye 4 senedİr yÜzÜne bakilmayan 1 sezondur yeter yildirim demİrÖren yeter dİye baĞiranlar bugÜn bÜyÜk baŞkan dİyorsa ona sÖylenecek kelİme bulamiyorum kİ adnan polat'da yildizlar getİrdİ ama ÇoĞu gerİ gİttİ ama adnan polat'in takimin ekonomİk durumu gelİrlerİ stadi vslerİyle uĞraŞirken demİrÖren evİnde kuruyemİŞ yİyordur beŞİktaŞin doĞru dÜzgÜn gelİrİ yok hadİ gelİrİ geÇtİm mal varliĞi yok ve 500 mİlyon dolar borcu var ve bİzİm borcumuz gÜn geÇtİkÇe azaliyor adnan polat'da beter yildirim demİrÖren'de ama 2 baŞkan kiyaslaniyorsa adnan polat yaptiklari bakimindan demİrÖrenİ hallaÇ pamuĞu gİbİ atar bİrİ 100 mİlyon euro borÇtan 500 mİlyon euroya Çikaran baŞkan 2 transfer yapti dİyemİ bÜyÜk baŞkan oldu kÖtÜ sonuÇlar gelsİn demİrÖren falan kalmaz orda [/SIZE]

Bu adama ceza istiyorum. Forumun kalitesini bu tip hareketlerle zedeliyorlar.

konuyu anlatamadim sİze adnan polatda yildirim demİrÖren'de rezİl baŞkanlardir ama sirf yildiz aldi dİye 4 senedİr yÜzÜne bakilmayan 1 sezondur yeter yildirim demİrÖren yeter dİye baĞiranlar bugÜn bÜyÜk baŞkan dİyorsa ona sÖylenecek kelİme bulamiyorum kİ adnan polat'da yildizlar getİrdİ ama ÇoĞu gerİ gİttİ ama adnan polat'in takimin ekonomİk durumu gelİrlerİ stadi vslerİyle uĞraŞirken demİrÖren evİnde kuruyemİŞ yİyordur beŞİktaŞin doĞru dÜzgÜn gelİrİ yok hadİ gelİrİ geÇtİm mal varliĞi yok ve 500 mİlyon dolar borcu var ve bİzİm borcumuz gÜn geÇtİkÇe azaliyor adnan polat'da beter yildirim demİrÖren'de ama 2 baŞkan kiyaslaniyorsa adnan polat yaptiklari bakimindan demİrÖrenİ hallaÇ pamuĞu gİbİ atar bİrİ 100 mİlyon euro borÇtan 500 mİlyon euroya Çikaran baŞkan 2 transfer yapti dİyemİ bÜyÜk baŞkan oldu kÖtÜ sonuÇlar gelsİn demİrÖren falan kalmaz orda

Lisede edebiyat hocan kim?

Su yazilari büyük yazmayin. 1 kelimesini bile okumadim

göreceğiz beşiktas galatasaray macı gelsin burası iyice bjknin amigolugunu yapıyonuz haftaya belediye cakarsa biryerinizden dönmeyin

birinci sezonda övüyordunuz bejekiyi ne oldu......kacıncı bitirdi

Gücüne güç katmaya geldik'in portekizce versiyonunu çalıyorlar statta :D

Başladı maç.

Geri
Üst Alt