STSL H:18 | Beşiktaş 5-1 Bucaspor | 21 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası

konuyu anlatamadim sİze adnan polatda yildirim demİrÖren'de rezİl baŞkanlardir ama sirf yildiz aldi dİye 4 senedİr yÜzÜne bakilmayan 1 sezondur yeter yildirim demİrÖren yeter dİye baĞiranlar bugÜn bÜyÜk baŞkan dİyorsa ona sÖylenecek kelİme bulamiyorum kİ adnan polat'da yildizlar getİrdİ ama ÇoĞu gerİ gİttİ ama adnan polat'in takimin ekonomİk durumu gelİrlerİ stadi vslerİyle uĞraŞirken demİrÖren evİnde kuruyemİŞ yİyordur beŞİktaŞin doĞru dÜzgÜn gelİrİ yok hadİ gelİrİ geÇtİm mal varliĞi yok ve 500 mİlyon dolar borcu var ve bİzİm borcumuz gÜn geÇtİkÇe azaliyor adnan polat'da beter yildirim demİrÖren'de ama 2 baŞkan kiyaslaniyorsa adnan polat yaptiklari bakimindan demİrÖrenİ hallaÇ pamuĞu gİbİ atar bİrİ 100 mİlyon euro borÇtan 500 mİlyon euroya Çikaran baŞkan 2 transfer yapti dİyemİ bÜyÜk baŞkan oldu kÖtÜ sonuÇlar gelsİn demİrÖren falan kalmaz orda

1. kücük yaz

2. her takimin borcu var...sadece bizim gelirlerimiz artti....giderlerimiz de artti...yani elde var nerdeyse 0...sportif basarilar da eksilerdeyiz ve hic te umut yok.

1. kücük yaz

2. her takimin borcu var...sadece bizim gelirlerimiz artti....giderlerimiz de artti...yani elde var nerdeyse 0...sportif basarilar da eksilerdeyiz ve hic te umut yok.

bjkniin borcu her takımdan daha fazla

1. kücük yaz

3. maddeyide ben ekleyeyim.

3. Türkçeyi düzgün kullan.

9.cuyuz. Durum kötü. İyi futbolda oynamıyoruz. Kesinlikle katılıyorum bu eleştirilere. Ama bir gerçek unutulmamalı, yapılanma içindeyiz. Herkes inancını arttırsın (böyle deyince bu sene ilk 3 ve kupa bizim demiyorum). Yapılanma içindeyiz. Bir benzerini 93-96 arasında yaşadık bende şahidim gözlerimle. Genç bir ekip, maddi olarak güçlü bir takım olacağımıza inancım sonsuz. Yazında 2-3 güzel ve genç isim bekliyorum enaz. 1-2 de yıldız isim. Bu sene Q7 alsa ne olur bjk almasa ne olur. Şampiyon olacaklarınıda sanmıyorum UEFA'yı alacaklarınıda. Çok değil 1 tur daha geçerler en fazla. Bunu söylerken bir kıskançlık ya da iyiyi eleştirir şekilde konuşmuyorum. Kendi düşüncelerim ve sahada gördüğüm bjk şuan gazı almış kendi evinde yeteneksiz bir takıma karşı tecrübeli isimlerle galibiyet yaşıyor. Ötesi yok. Takımları dengesiz, yerlileri iyi ama yetersiz. Ortasahaları bence Ernst dışında kötü. Fernandez'i izlemedim ama umudum olmadığını söyleyebilirim. Biz işimize bakmalıyız. Önce şu yönetimdeki taşlar ayıklasın gerisi gelecektir. Polat'a kızıyorum ama etik olmayarak onu satanları daha fazla kızıp-kınıyorum.

:tiphat:

Golleri kimler attı?

Besiktas´in mali anlamda zor durumda oldugu gercek. Ama burasi Türkiye. Ceza almasi durumunda devlet filan el koyar olaya. Hicbirsey olmaz Besiktas´a. Ayrica her oyuncuya 20-30 Milyon da vermediler. Abartmamak lazim. Guti bedava, Simao 900.000, Almeida 2 Milyon´a geldi. Biz Stancu´ya 5 Milyon verdik mesela.

Besiktas´in mali anlamda zor durumda oldugu gercek. Ama burasi Türkiye. Ceza almasi durumunda devlet filan el koyar olaya. Hicbirsey olmaz Besiktas´a. Ayrica her oyuncuya 20-30 Milyon da vermediler. Abartmamak lazim. Guti bedava, Simao 900.000, Almeida 2 Milyon´a geldi. Biz Stancu´ya 5 Milyon verdik mesela.

Takım cok yaslı abi :)

hiç konuşmuyorsunuz bucanın net penaltısı verilmedi %100 net golü golü musa atamadı ve o zaman mac 1-0 dı....övün övün...

Guti sene başında Rijkaard istedi almadı bizim iş bilen yönetim.Guti en az 3 yıl daha böyle oynar. Profesyonel adam.Ah yönetim ah.Simao denen adam 900 bin euro lan şaka gibi.

1. kücük yaz

yapma allah aşkına ya 400 milyon euro borçtan 150 milyon euroya indi daha ne olsun sportif açıdan 0'lar ama beşiktaş ilerde battımı sportif başarıları konuşulmucak nasıl batırıldığı konuşulacak ve 2000 yılından sonra yapılan borçlar yüzünden bu hale geldi bu takım yani beşiktaşlılara geleceğinizi ipotek altına alıyoruz derken onu demek istiyorum biz şuan onların cezasını çekiyoruz ribery'i yıllı parasını geç ödedik diye kaçtığını unutma yiğidi öldür hakkını ver sportif veya stad'da yapamadığı açıklamalar kabul edilemez ama yaptıklarıda öyle 2 dk'da kenara atılacak şeyler değil borçların inmesi ve klübün gelirlerinin artması gelecek seneler için sportif olarak zaten bize dönecek yapılacak transferler'le

ben raziyim bizde siselim

bizim sol taraf arka falan delik

Şişelim sonra patlayınca da ümitsizliğe kapılalım. Oraya buraya saldıralım, birbirimizi yiyelim anarşik olalım. Bizi zaten bitirirse bu ümitsizlik bitirir.

ya arkadaslar bjk baticak diyorsunuzda bu yil biz transfere 30mio€ yakin para harcadik.onlar 10milyon € harcadi onun yaninda bizim oyunculardan cok daha kalitelerini aldilar.bence bjk uefada turu gecicektir.ligi ilk 3 icinde bitiricektir.objektiv görüsüm.

Buca'ya karşı anca böyle oynarlar.

Guti sene başında Rijkaard istedi almadı bizim iş bilen yönetim.Guti en az 3 yıl daha böyle oynar. Profesyonel adam.Ah yönetim ah.Simao denen adam 900 bin euro lan şaka gibi.

900 bin'de adamın sözleşmesi bitiyordu mecbur verdiler almeida'nında %50'si bir şirketin üzerine yani parayı o verdi yarısını satıldığı fiyatın yarısı onlara gidecek ama simao'yu biz alsaydık iyi olurdu ama almayan adnan sezgin efendiye sor onu

ya arkadaslar bjk baticak diyorsunuzda bu yil biz transfere 30mio€ yakin para harcadik.onlar 10milyon € harcadi onun yaninda bizim oyunculardan cok daha kalitelerini aldilar.bence bjk uefada turu gecicektir.ligi ilk 3 icinde bitiricektir.objektiv görüsüm.

iste budur abi...dagilin

Jest ve mimiklere af yokmuş.Bakalım emreye ne kadar af olacak

ya bırak sımaoya ne kadar ödüyecek

almeldaya ne kadar ödüyecek

bunlar 4,5 m euro alıyo

daha gutisi q7si var....

Geri
Üst Alt