STSL H:18 | Beşiktaş 5-1 Bucaspor | 21 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası

Bucalı arkadaşlar bu sene Süper Lig'in tadını doyasıya çıkarın.

Gol. 4-0 :D

Kalecinin hataya bak. Yazık la bu Buca'ya :)

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 4-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası

Manucho da kaçınca adamlar bitti.

su nobre ye acayip kil oluyorum...

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 4-0 Bucaspor | 21 Ocak | İkinci Yarı

Oha la Nobre coşmuş:asd:

devlet beşiktaş'ın borcuna el atar diyen avcunu yalar 500 milyon euro'yu verecek devlet tanımıyorum babasının oğlumu beşiktaş klübü 1 kuruş yardım etmez ne ala borç içinde yüz devlet ödesin yok öyle birşey 4-5 sene sonra batacaklar böyle devam ederlerse nobre 3 milyon euro alıyor nihat 3.5 alıyor quaresma 3.5 guti 3 hugo almeida 2 alıyor diğerlerini saymıyorum bile

Biz Buca'yla TT ArenA'da oynayacaz değilmi.Allah dedim.

4 gol attilar hic biride organize degil.

Komedi , Ulan Altaylı sende olmasan nasıl bilinçli bir taraftar olucaz biz :)

Altaylı: Adnan'ı da al git protestosu başlıyor İzle

Bu Altaylı kadar çıkarcı, yalaka ve beyinsiz bir adam daha gelemez bu ülkeye. Her dönem herkesi eleştirmiş ve abuksubuk çıkışlar yapmıştır.Ama hiçbir zaman bir Galatasaray'ın hakkını savunmamış ve yapıcı olmamıştır.

devlet beşiktaş'ın borcuna el atar diyen avcunu yalar 500 milyon euro'yu verecek devlet tanımıyorum babasının oğlumu beşiktaş klübü 1 kuruş yardım etmez ne ala borç içinde yüz devlet ödesin yok öyle birşey 4-5 sene sonra batacaklar böyle devam ederlerse nobre 3 milyon euro alıyor nihat 3.5 alıyor quaresma 3.5 guti 3 hugo almeida 2 alıyor diğerlerini saymıyorum bile

bjk nin stadini kim yapacakti ? devlet mi ? kendileri mi ?

Forvetsizlikten Nobre'ye alıcı gözle, beğenerek bakar hale geldik.Kolay değil bir senedir forvetimiz yok :D Stancu reis'e güvenimiz tam ama.

Allah Allah Nobre'ye ne oldu böyle :evilsmile:

Cenk oyunda Buca'da.

Bu Altaylı kadar çıkarcı, yalaka ve beyinsiz bir adam daha gelemez bu ülkeye. Her dönem herkesi eleştirmiş ve abuksubuk çıkışlar yapmıştır.Ama hiçbir zaman bir Galatasaray'ın hakkını savunmamış ve yapıcı olmamıştır.

Kesinlikle bunu ne güzel dövmüşlerdi ya :) Kendini dern Gs lı gösteriyor İnan, Selahattin baskanla kendini bir tutuyo yemin ederim sesli güldüm :D

Bunları yapan birileri daha çıkabilirdi. Hepsini geçiyorum. Polat'ın sevdiğim tek tanı şu, hırslı bir adam. Kolay pes etmiyor. Böyle adamlar hayatta başarılı olurlar. İyi-kötü tartışırız ama inatçı bir yapısı var ve gözünü korkutamıyor kimse, hiçbir çıkarcı mahlukat. Diğer artısıda Ö.Canaydın'ın bize emaneti gibidir kendisi. Hataları olmuştur o da gerekli dersleri çıkarmıştır. Ama bize gelip sahiplendiği dönemde bu dalkavukların hiçbiri yoktu ortalıkta.

tabiki çıkabilirdi ama benim burda beşiktaşı büyütenlere söylüyorum demiröreni büyük başkan görenlere biz eskiden borçlandık ne badireler atlattık onlarda aynı şeyleri çekecek demek istiyorum ama beşiktaşlılarında umrunda olduğunu sanmıyorum demirören'in bile umrunda değildir kendi düşen ağlamaz ben niye dertleniyorumki benim dediğim önlem alsınlarda 108 yıllık çınar devrilmesin

Objektif değil at gözlüğüyle düşünüyorsun Galatasaray'ın o paraları verecek mali gücü var ama beşiktaşın yok birinin borcu 150 milyon euro her geçen gün iniyor birinin borcu 500 milyon euro kaliteli adam aldılar.ama takımın transfere verdiği paralara bağlıyamazsın borcunu ayrıca bizim 2000 senesinden sonra düştüğümüz borç batağını hatırlıyorsundur 2.fatih terim dönemi sonrası yıl 2011 hala bu acıları çekiyoruz beşiktaşda ilerde çekecek fakir'in kredi kartıyla yiyecek vs şeyler alıp 1 sene falan rahat etmesi sonra 10 yıl bunun ceremesini çekmesi şimi herşey güllük gülistanlık ama ya 5 sene sonra 500 bin euro vercek durumda olacaklar bu kaçınılmaz gerçek böyle devam ederlerse devletin babasının oğlu değil beşiktaş klübü 500 milyon euro'yu cebinden versin oh borç yap devlet ödesin yok öyle şey devlet 1 kuruş para vermez
iyor

kardesim bjk´nin 500mio€ borcu yok ufak atta civcivler yesin.adamlarin borcu 155mio€civarinda.divan kurulunda acikladilar.birde sen inaniyor musun bizim borcun 150mio olduguna ? bizim borc daha yüksek.sezgin borcu o civara cekmek icin cabaliyor.takimin kalitesi neden düsürüldü saniyorsun ? birde onlarin daha stadi yok bizim var.onlarinda bizim gibi bir stadi olsaydi onlarinda borcu kapanirdi simdi.bu 2012 kriterleri birtek bize isliyor anlamadim ? fb ye bjk ye neden islemiyor anlamiyorum ? biraz objektiv olun lütfen.

Geri
Üst Alt