STSL H:18 | Beşiktaş 5-1 Bucaspor | 21 Ocak | Maç Sonucu

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 2-0 Bucaspor | 1.Yarı

Wendi ip gibi dizdi :) Ahahaha. Cacık olmaz bu BJK'den. İleride 5 oyuncu eli belinde. Haa orta sahaya adam koyarsa bu seferde forvette eksilirler. Kısacası bu futbol zevkle izlenir her iki kalede de pozisyon olması açısından :)

Quaresma yapinca sov oluyor, Lincoln yapinca terbiyesizliklik ...

Ulan, bizim taraftarimizda aslinda suc.

Yedirttik adami resmen.

Yildiz dedinmi duracaksin... Takimin yildizi varsa o ne isterse o olmali...

Bknz: Lincoln, Misimovic, Keita.... Bu adamlari krallar gibi tutmaliydi yönetim.. HER NE OLURSA OLSUN... Kimse Galatasaraydan büyük degildir gibi bayici laflarla gelmeyin simdik.. Tüm türkiye biliyor bunun böyle olmadigini ama Kadronda böyle adamlar varsa onlari görmezden geleceksin abi...

3-0.

Yorumlara guluyorum, kontra atak yapan BJk'yi yenermis sanki Schuster salak, futbolu bilmiyor olasi guclu bir takima bu formasyon ile mi cikacagini zannediyorsunuz..

neden 2 ön libero ile çıktığı maçlarda verdiği pozisyonları git izle istersen simao quaresma savunmaya pek gelmeyen adamlar ernst necip veya fernandes oyundan düştümü çok gol yer beşiktaş

3-0 Simao

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 1.Yarı

3 gol 3üde bedava

Hem gol hem penaltı.

4.gol kacti

Abi alalım seni çarşı grubuna. Konuyu nerden nereye getirdin. Sanki Bjk ligde lider komedisin yani. Bjk bu Buca'yı yenemezse bıraksın ligi zaten :)

rakibini ne kücük ne de hor göreceksin...dogruya dogru derim kardesim...rakip makip diye asagilamam...adamlar futbol güzel oynuyorlar...yigidi ölüdr hakkini ver...keske bizde böyle oynasak...rakip kaleye zor gidiyoruz

arkadaslar herkes bjk yi rahat yeneriz falan demis ama ben öyle düsünmüyorum.bizim ne oynadigimiz belli degil.iyi bir golcümüz yok baros disinda(oda hep sakat).

Taraftarıyla , yönetimiyle , transferleriyle , futbolcularıyla bizden daha iyi Beşiktaş.Kabul edelim.

Almedya böyle devam oynarsa kesik yer, Nobre bugün cok iyi oynuyor.

Hafta içinde biz çekeriz bunların fişini.

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası

bjk buca maçında bjk yi durdurulamaz ilan etmekte yanlış, rahat yeneriz felan demekte yanlış bir iki maç daha beklemeli...

Cevap: STSL H:18 | Beşiktaş 3-0 Bucaspor | 21 Ocak | Devre Arası

Buca küme düşer.

Taraftarıyla , yönetimiyle , transferleriyle , futbolcularıyla bizden daha iyi Beşiktaş.Kabul edelim.

yönetim'e katılmıyorum tüpcü borç batağına batırdı yaptığı rezillikler ortada ama gerisi şuanlık doğru

Geri
Üst Alt